Heeft u een Mijn KNZ&RV account? Log dan in!


Let op: voor dit formulier is inloggen verplicht.

Inloggen met de inloggegevens van uw kind!

Op dit formulier kun je aangeven aan welke activiteiten van de Koninklijke je dit jaar wilt deelnemen. Aan de verschillende activiteiten en faciliteiten zijn kosten verbonden, deze worden na verzenden van het formulier gefactureerd. Let op deelname aan tochten met de PI en de inschrijfgelden voor wedstrijden zijn niet inbegrepen. Alle Jeugdleden die actief deelnemen in de Optimist, Laser of RS Feva, betalen ook de Heintjes bijdrage (€ 75,98).
Het voorjaar betreft de activiteiten tot de zomervakantie en het najaar de activiteiten na de zomervakantie.

Optimist

Stalling Optimist
Je hebt een eigen Optimist en legt deze door de week in het rek op de club.

 

Gebruik Club Optimist
Je maakt gebruik van een Optimist van de club

 

Optimist Instructie
Je leert zeilen. De lessen worden verzorgd door ouders en jeugdinstructeurs

 

Optimist Training
Je kunt al goed zelfstandig varen en wilt graag de fijne kneepjes van de Optimist leren kennen en af en toe een (onderling) wedstrijdje varen. Je krijgt training van een ervaren betaalde trainer.

 

Optimist Wedstrijdtraining regionaal
Je wilt graag wedstrijden zeilen en met Team KNZ&RV de plassen en verenigingen in de buurt verkennen. Je traint en wordt tijdens de wedstrijden begeleid door een ervaren betaalde trainer. Ook gaat er een Pudding van de club mee naar wedstrijden.

 

Optimist Wedstrijdtraining landelijk
De plassen, in de regio, de Optimist en de regels hebben geen geheimen meer voor je. Je bent toe aan het ‘echte’ werk. Landelijke wedstrijden. Je traint en wordt tijdens de wedstrijden begeleid door een ervaren, gekwalificeerde, betaalde trainer. Ook gaat er een Pudding van de club mee naar wedstrijden.

 

Optimist “Varen”
Je hebt je CWO3 gehaald en wilt graag beter leren varen. Onder begeleiding van een aantal ouders leer je meer over de vaarregels, navigeren, schiemanswerk etc. Uiteraard ga je ook lekker met je Optimist op pad.