Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zeilwedstrijden

De KNZ&RV heeft de ambitie een toonaangevende rol te spelen op het gebied van de organisatie van zeilwedstrijden. Jaarlijks organiseert de Zeilwedstrijdcommissie minimaal één Nederlands Kampioenschap. Gemiddeld eens in de twee jaar organiseren we een Europees of wereldkampioenschap. Daarnaast is onze Flevo Race het grootste meerdaagse wedstrijdevenement voor moderne en klassieke kajuitjachten, waaronder ook een grote vloot Lemsteraken. Andere belangrijke wedstrijden die wij elk jaar organiseren zijn de Zuiderzeeregatta, de Markervuurrace en de Grote Prijs der stad Enkhuizen, een wedstrijdserie van drie tot vijf weekends voor de Internationale Drakenklasse.

Kijk op de Jaarkalender voor een overzicht van de zeilwedstrijden van de KNZ&RV.

 

Vrijwilligers

Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers, voorzien van alle benodigde uitrusting, maakt al deze zeilwedstrijden mogelijk en zorgt voor de kwaliteit die de zeilers van ons gewend zijn. De vrijwilligers ondersteunen de zeilwedstrijdcommissie.

Het assisteren bij een zeilwedstrijd is een ideale manier om nieuwe contacten op te doen tijdens een leuke dag op het water. Er is voor iedereen een passende taak, van het begeleiden in de rubberboten tot op het bemannen van het start- of finishschip. En wanneer iedereen weer terug is op de Vereeniging is er altijd gezelligheid op het terras.

Bent u geïnteresseerd om mee te helpen, geeft u zich dan op bij Ann Dobbelmann.  

 

Bemanningspoule 

Regelmatig zijn leden op zoek naar bemanning om deel te nemen aan interne en externe wedstrijden. Indien u graag zou willen opstappen als wedstrijdbemanning (ook voor niet-leden), kunt u in de bemanningspoule uw ervaring en beschikbaarheid opgeven.

Kijk ook op onze tendrr.co pagina wanneer u op zoek bent naar bemanning of als bemanning op zoek bent naar een boot of team om mee te varen. U kunt hier een profiel voor uzelf, boot of tocht aanmaken.

KNZ&RV op tendrr.co