175jaarknzrv-badge-digi-transparant

Lustrum 2022 Programma

16 januari     Nieuwjaarsreceptie Grote of Sint Nicolaaskerk te Muiden - niet afgelast maar uitgesteld

Tja, toen de lustrumcommissie plannen maakte voor 2022 hadden we niet kunnen bevroeden, dat Delta, Omikron en wellicht straks ook nog Pi, Rho en Sigma roet in ons feestelijke eten zou gooien. De realiteit en het RIVM zijn echter onverbiddelijk en noodzaken ons de Nieuwjaarsreceptie uit te stellen. Uitstel betekent echter geen afstel; de Nieuwjaarsreceptie wordt verplaatst naar een later moment. Zodra de lichten op groen gaan blazen we de ballonnen op en nodigen wij iedereen opnieuw uit voor een mooie borrel om samen het Lustrumjaar te vieren.  

26 - 28 mei        Openingstocht naar Den Helder

Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2022 zetten de Koninklijke zeilers en roeiers, tijdens de meerdaagse openingstocht, koers naar Den Helder. Met zeil- en motorschepen uit Muiden en Enkhuizen koersen wij in wedstrijdverband naar het Noorden, zowel via de Noordzee als binnendoor via Den Oever, als via het Noorzeekanaal.

Op vrijdag 27 mei zijn er roeiwedstrijden voor onze Coastals en Gigs en ook de J/70’s komen in actie op het uitdagende Marsdiep. Vrijdag zijn we te gast bij de KMJC in Den Helder en is er een spetterend feest voor alle deelnemers in theater De Kampanje op het voormalige Marine terrein Willemsoord. Er is een leuk walprogramma en de mogelijkheid tot overnachting. Op zaterdagochtend sluiten we af met een gezamenlijk ontbijt.

  

27 en 28 augustus      Clubweekend met Admiraalzeilen en Jeugdevenement

Zeilen en zwaaien, roeien en stoeien, dansen en sjansen; 27 en 28 augustus wordt een weekend om nooit te vergeten. Op zaterdag starten we met de generale repetitie van het Admiraalzeilen. We eindigen de middag op Pampus voor een uitgebreide borrel met groot en klein. Daarna verlaten de volwassenen het eiland en kan de jeugd zich verheugen op een fantastische avond op Pampus. Geslapen wordt er op grote schepen.

Zondag is dan de grote dag van het Admiraalzeilen. Iedereen kan mee als schipper, jongmaatje en opstapper. We roeien en zeilen een vlekkeloos figuurpatroon op het water en vallen elkaar aan tijdens het Spiegelgevecht met hoosblik, puts en waterpistool.  Als we dan na een hele middag spelen op het water de haven weer binnenlopen, sluiten we de dag af met een swingende borrel in de sociëteit.    

  

17 december              Jaarfeest in de Beurs van Berlage, Amsterdam

Het lustrumjaar sluiten we af met een daverend feest in de Beurs van Berlage. De naam van de band houden we nog even geheim want die is bijna te mooi om waar te zijn! Dansen tot in de late uurtjes, goede gesprekken op heerlijke luie banken en natuurlijk een geweldig diner onder de gong in de oude beurszaal. Het Jaarfeest wordt de Grande Finale!

 

Samen maken we 2022 tot een onvergetelijk Lustrumjaar. We worden tenslotte maar een keer 175!

 

 

thesi-luco-met-petjes

Lustrumcommissie 2022, vlnr Jaap Arts, Eric van der Ley, Katinka de Boer,
Florence Sluis (voorzitter), Jacqueline Lambert, Max Houtzager, Roeland Houtman.

Lustrum 2022 en Covid

De wereld is nog immer in de ban van Corona en ook Nederland en de Koninklijke hebben te maken met beperkingen en maatregelen. Wij houden permanent de vinger aan de pols en maken telkens de afweging of een evenement doorgang kan vinden, wordt uitgesteld of op een aangepaste manier kan worden gevierd. Het eerste evenement, de Nieuwjaarsreceptie bevindt zich momenteel in de gevarenzone. Het definitieve besluit over het plaatsvinden hiervan op 16 januari volgt na de komende persconferentie.  Houd graag de datum van de Nieuwjaarsreceptie voorlopig nog vrij in de agenda, het zou geweldig zijn als we elkaar dan kunnen ontmoeten