Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

175jaarknzrv-badge-digi-transparant

Lustrum 2022 Programma

 17 december              Jaarfeest in de Beurs van Berlage, Amsterdam

Het Lustrumjaar sluiten we af met een daverend feest in het unieke historisch pand de Beurs van Berlage in Amsterdam, een bruisende locatie aan het Damrak die men niet snel vergeet! De famous Hermes House Band zal ervoor zorgen dat het dak eraf gaat.

Een geweldig diner onder de gong in de oude beurszaal, entertainment, dansen tot in de late uurtjes, goede gesprekken op heerlijke luie banken. Het Jaarfeest wordt de Grande Finale!

De inschrijving gaat van start op 1 november en sluit op 1 december. 

Klik  HIER voor meer informatie

Samen maken we 2022 tot een onvergetelijk Lustrumjaar. We worden tenslotte maar één keer 175!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LUSTRUM EVENEMENTEN VAN EERDER DIT JAAR

27 maart     Lustrumborrel - Sociëteit Koninklijke

Het geduld werd op de proef gesteld, de onzekerheid over de rol van Corona in ons Lustrumjaar groeide maar nu kunnen we dan toch los; het feest gaat beginnen.

Zondag 27 maart van 16:30 tot 18:00 uur ploppen de kurken, schuimt het bier en bruist het mineraalwater in onze vertrouwde sociëteit; samen heffen wij het glas en vieren wij de start van onze 175ste verjaardag. Iedereen is welkom. Voor de kleintjes organiseren we een leuk programmaatje. En natuurlijk is het bestuur er ook.

Inschrijvingen voor de Lustrumborrel kan HIER

 

26 - 28 mei        Openingstocht naar Den Helder

Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2022 zetten de Koninklijke zeilers en roeiers, tijdens de meerdaagse openingstocht, koers naar Den Helder. Met zeil- en motorschepen uit Muiden en Enkhuizen koersen wij in wedstrijdverband naar het Noorden, zowel buitenom via IJmuiden, binnendoor via IJsselmeer en Den Oever als binnendoor via het Noordhollandsch Kanaal.

Op vrijdag 27 mei zijn er roeiwedstrijden voor onze coastals op het uitdagende Marsdiep en 's avonds is er een borrel/diner en een spetterend feest voor alle deelnemers in theater De Kampanje op het voormalige Marine terrein Willemsoord. Er is een leuk walprogramma en de mogelijkheid tot overnachting. Op zaterdagochtend sluiten we af met een gezamenlijk ontbijt in de Dukdalf, ook op Willemsoord.

Klik HIER voor de uitgebreide Captains Manual voor de zeilers en motorjachtvaarders, en HIER voor de Captains Manual voor de roeiers. De Captains Manuals zijn eventueel aan wijziging onderhevig.

Benieuwd naar wie zich al heeft ingeschreven? klik hier

 

27 - 28 augustus        Clubweekend Koers 175! met admiraalvaren en Jeugdevenement

Zeilen en zwaaien, roeien en stoeien, dansen en sjansen; 27 en 28 augustus is een weekend voor íédereen en wordt een weekend om nooit te vergeten. We lichten graag de verschillende programma onderdelen hieronder toe. Gedetailleerde informatie zoals aanvangstijden delen wij graag later met u. Hou daarvoor de website en uw emailbox in de gaten. 

Generale repetitie Admiraalvaren, zaterdagmiddag. Zaterdag vroeg in de middag starten we met de generale repetitie van het Admiraalvaren. Generale repetitie Admiraal en Spiegelgevecht op het water met zeil- en motorschepen, gigs, coastals en optimisten; de hele vloot vaart uit! We bespreken het programma in de sociëteit en oefenen aansluitend de route met onder andere ankeren en varen in eskaders. 

Pampus Festival-en-Blanc, zaterdagavond Om 18 uur, als iedereen zich in feestelijk wit heeft uitgedost varen wij al borrelend aan boord van historische schepen naar Pampus voor een betoverend diner. Pampus, het boegbeeld van de Stelling van Amsterdam en bovendien Unesco Werelderfgoed is deze avond exclusief voor de leden van de Koninklijke. We worden verwend met heerlijk eten terwijl we genieten van het adembenemende uitzicht en elkaar; deze avond wordt onvergetelijk! Rond 22.30 uur varen we weer richting Muiden voor de after party in de Pampusbar. 

Admiraalvaren, zondag  Zondag is de dag van het grote waterspektakel, een evenement om naar uit te kijken. Dit maken we tenslotte maar een keer in de vijf jaar mee! Tijdens het uitgebreide Palaver worden alle acties en figuren nog een keer goed doorgenomen. Daarna gaan roeiers, zeilers, motorbootvaarders en de jeugd het water op en varen in formatie elegante koersen in frontlinie en kiellinie. We brengen een groet aan de Admiraal om vervolgens het spetterende Spiegelgevecht te starten met puts en waterpistool als wapens. Geen schip, geen probleem. Meld je aan als opstapper op voormalige boeienlegger de Eems. We eindigen deze heerlijke dag met een Happy Hour bij de Pampusbar. 

Jeugdweekend 7-14 jaar Ga je mee op ontdekkingsreis op Pampus? Dan spelen we daar het Pampus sleutelspel en eten met z’n allen aan een lange tafel. Daarna gaan we lekker feesten. Je ouders zijn natuurlijk ook welkom, die hebben hun eigen feestje. Slapen doe je in een grote tent op de Noordkop. De volgende dag krijg je een heerlijk ontbijtje. Daarna kan je genieten van het Admiraalvaren. 

BELÉÉF DIT WEEKEND SAMEN EN SCHRIJF NÚ IN VIA ONDERSTAANDE KNOP

 

 

luco-foto-met-petjes2

Lustrumcommissie 2022, vlnr Jaap Arts, Erzsébet Oosterveld, Katinka de Boer,
Florence Sluis (voorzitter), Jacqueline Lambert, Max Houtzager, Roeland Houtman.

Lustrum 2022 en Covid

De wereld is nog immer in de ban van Corona en ook Nederland en de Koninklijke hebben te maken met beperkingen en maatregelen. Wij houden permanent de vinger aan de pols en maken telkens de afweging of een evenement doorgang kan vinden, wordt uitgesteld of op een aangepaste manier kan worden gevierd.