Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

S en S 34 Joe Cool

163x gezien       Geplaatst: 27 januari 2020       Verloopt op: 30 april 2020       Type: Aanbod       Categorie: Boten
N.o.t.k.

Beschrijving

Onze S en S 34 uit 1969 is te koop. Sinds 2007 hebben wij haar in eigendom en gekocht van haar tweede eigenaars, die sinds 1972 met het schip gevaren hebben. In 2007 is een refit gestart die 4.5 jaar zou duren.
Sindsdien hebben wij met onze twee kinderen van het schip genoten, vele vakanties en vrijwel alle weekends in voorjaar, zomer en najaar zijn we aan boord. De kinderen worden groter en hebben meer ruimte nodig. Vandaar dat wij met pijn in ons hart op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar met gevoel voor klassieke schepen.
De S en ;S 34 is een beroemd en snel schip, dat over de hele wereld veel wedstrijden heeft gewonnen. Ook wij hebben met dit schip in onze klasse vaak gewonnen.
De moderne Constellation mast zorgt voor nog betere zeileigenschappen dan het schip al had: vanwege het grotere grootzeil en kleinere genua kan er gemakkelijk solo en natuurlijk met kleine kinderen gezeild worden. Aan de wind is ze niet te verslaan en zeer comfortabel.
Wij hebben haar met veel plezier opgeknapt en goed onderhouden. Vrijwel alles is vervangen of gereviseerd. Eerst de motor gereviseerd en het interieur opnieuw getimmerd, vervolgens heeft een complete refit van interieur, (12-14mm teak!) dek en want plaatsgevonden, waarbij ook mast, lijnen en beslag geheel vernieuwd zijn. Het meeste hebben we zelf gedaan of begeleid, zoals ook op de foto’s te zien is.
Qua uitrusting is het schip zeer compleet en van alle gemakken voorzien. Overal is LED verlichting aangebracht, spots en nachtverlichting binnen en navigatie verlichting buiten. Victron accu's, omvormer en panelen. Nexus NXR navigatie apparatuur en een Raymarine Multifunctioneel display. Een koelkast, kachel en boiler. Een vrijwel nieuw grootzeil en genua. Vanwege kinderen en handmatig pompen is gekozen voor een electrische WC. De RVS watertanks zijn eenvoudig toegankelijk voor inspectie.
In 2016-2017 is de romp opnieuw geschilderd in ‘flag blue’ kleur met 2-componenten ‘De IJssel’ double coat.
https://www.de-ijssel-coatings.nl/nl/watersport/producten/categorie/double-coat

Onder de waterlijn meerdere lagen epoxy tar and epoxy coating waarop het revolutionaire insulate anti fouling wrap aangebracht: https://www.finsulate.com/en/
Foto’s van de gehele refit, documenten en tekeningen zijn natuurlijk beschikbaar.
https://www.icloud.com/sharedalbum/#A2532ODWXqV7d

Adverteerder

Naam Elmar Pigeaud
Locatie LOENEN AD VECHT
Historie 1 advertentie, 1 actief
  Neem contact op met de adverteerder