KNZRV hoofd Briefpapier

Zeilles volwassenen

Laser banner 930x343

Zeilen in een Laser

Ook in 2017 organiseren we weer lessen voor volwassenen in een Laser. Het is mogelijk om les te krijgen in een eigen Laser of een Laser van de Vereeniging. Deze lessen worden gegeven in de periode mei/juni en juli/september. Deze lessen vinden plaats op maandag- en dinsdagavond. We onderscheiden in 2017 twee groepen: een beginnersgroep op maandagavond en een gevorderdengroep op dinsdagavond. De kosten voor de lessen zijn afhankelijk van het niveau en of u een eigen laser bij de Vereeniging heeft liggen of niet. De beginners betalen met een Laser van de Vereeniging €60,- en met een eigen laser niets; deze lessen worden door andere leden van de Vereeniging verzorgd. De gevorderden betalen met een Laser van de Vereeniging €120,- en met een eigen Laser €60,-; deze lessen worden verzorgd door een ervaren trainer van buiten de Vereeniging. De genoemde tarieven zijn voor een periode van zes lessen. Hierbij gaan we uit van minimaal 6 cursisten per keer.

J70

Zeilen in een J70.

Sinds 2016 heeft de Vereeniging een J70, waarin lesgegeven wordt. Deze lessen worden gegeven tussen mei en september (uitgezonderd de zomervakantie). Vooralsnog gaan we proberen lessen te verzorgen op maandagavond en zondagochtend.. De lesgroep bestaat uit één instructeur en drie à vier cursisten. De lessen kosten 120 euro per sessie van zes lessen. We streven ernaar om twee periodes van zes lessen te verzorgen.

Natuurlijk kunnen we niets zonder instructeurs!

Wij zijn altijd op zoek naar instructeurs voor dit of een volgend seizoen. Voor het lesgeven op de J70 is ruime zeilervaring op een sportief zeiljacht vereist. Voor het lesgeven aan de laser-groep is ervaring met laserzeilen én een vaarbewijs vereist. Voor beide groepen is het kunnen acteren in noodsituaties een vereiste.

Wilt u les krijgen of les geven, neem dan contact op met onderstaande of mail naar:
 volwassenzeilen@knzrv.nl


Vriendelijke groet,

Iris van Gils - van Noort

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website