KNZRV hoofd Briefpapier

Zeilles volwassenen

Laser banner 930x343

Zeilen in een Laser

Ook in 2018 organiseren we weer voor onze volwassen leden lessen in een Laser. Het is mogelijk om les te krijgen in een eigen Laser of een Laser van de Vereeniging. Deze lessen worden gegeven in de periode mei/juni en juli/september. Deze lessen vinden plaats op dinsdagavond (gevorderden). Bij genoeg belangstelling wordt gekeken of er ook op de maandagavond les wordt gegeven aan beginners.

De kosten voor de lessen zijn afhankelijk van het niveau en of u een eigen laser bij de Vereeniging heeft liggen of niet. De lessen bij de beginnersgroep op maandag kosten niets als u een eigen laser heeft. Beginners die een Laser van de Vereeniging gebruiken betalen €60,-. Deze lessen worden door andere leden van de Vereeniging verzorgd. De gevorderden op dinsdagavond betalen met een Laser van de Vereeniging €120,- en met een eigen Laser €60,-; deze lessen worden verzorgd door ervaren trainers van buiten de Vereeniging. De genoemde tarieven zijn voor een periode van zes lessen. Hierbij gaan we uit van minimaal 6 cursisten per keer.

Wilt u les krijgen of les geven, neem dan contact op met Iris van Gils - van Noort of mail naar: volwassenzeilen@knzrv.nl

 

J70

Zeilen in een J70.

Het animo voor lessen volgen in de J-70 was in 2017 zeer beperkt, waardoor het lastig was om de boot te vullen en lessen te verzorgen. Voor dit seizoen (2018) zullen we opnieuw inventariseren of het organiseren van lessen mogelijk is en er voldoende animo is. Voor interesse en informatie over het J70-zeilen bij onze Vereeniging kunt u contact opnemen met Max Houtzager (regaztuohxam.[antispam].@gmail.com )

 

Natuurlijk kunnen we niets zonder instructeurs!

Wij zijn altijd op zoek naar instructeurs voor dit of een volgend seizoen. Voor het lesgeven op de J70 is ruime zeilervaring op een sportief zeiljacht vereist. Voor het lesgeven aan de laser-groep is ervaring met laserzeilen én een vaarbewijs vereist. Voor beide groepen is het kunnen acteren in noodsituaties een vereiste.

Vriendelijke groet,

Iris van Gils - van Noort

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website