Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vervolgcursus roeien

zaterdag 18 mei 2019

 
Inschrijfperiode
woensdag 3 april 2019 t/m dinsdag 16 april 2019
 

 

Roeien is een technische sport waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen en verbeteren. Voor roeiers van de KNZ&RV bieden we vervolgcursussen van 8 lessen aan. Deze cursussen worden gegeven door ervaren trainers van Roeicentrum Berlagebrug of onze eigen RI-2 instructeurs.

In het reglement van orde, eerste bijlage (onder ‘roeien-algemene informatie), staan de verschillende niveaus in roeivaardigheden beschreven die de KNZ&RV hanteert, namelijk scullen en boordroeien op 3 niveaus of pilot-gig. 

Aan het eind van iedere cursus beoordeelt de afroeicommissie welk niveau de roeier heeft behaald. Dit bepaalt ook het recht op afschrijving van bepaalde type boten.


De kosten voor een cursus van 8 lessen (uitgaande van 4 deelnemers) zijn 65 euro.

De lessen worden gegeven op zaterdagmiddag (start 18 mei, laatste les 6 juli, lestijden tussen 12.30 en 16.00 uur) of zondagochtend (start 19 mei, laatste les 7 juli, lestijden tussen 10.00  en 13.30 uur). Er is per cursusdag ruimte voor 3 groepen van 4 deelnemers. Je geeft je op voor een dagdeel en de commissie opleidingen deelt je in bij roeiers van jouw niveau. Je cursustijd hoor je dus later.