Informatie Boot Reserveren

riemen-opslag-001 2

Roeileden van de Koninklijke dienen de roeiboten, RIB's en ergometers MINIMAAL 24 UUR van te voren te reserveren via 'Boot Reserveren', een onderdeel van ons ledensysteem (e-captain). Bereikbaar via onze website en Koninklijke app (Android en IoS).

Handleiding BOOT RESERVEREN

naar BOOT RESERVEREN

 

Trainingstijden roeiteams Koninklijke

Raadpleeg de pagina Corona en Roeien voor de laatste updates en voor het meest recente schema trainingstijden de volgende button:

Schema Trainingstijden

Waarom BOOT RESERVEREN?

Het aantal roeiers van de Koninklijke is groeiende en zo ook de vloot. Dit vraagt o.a. een beter beheer van vaardigheden roeiers en boten. 

Roeibevoegdheden

Door de koppeling met ons ledensysteem (ook wel bekend als e-captain) hebben roeileden op basis van behaalde geregistreerde examens en ervaring specifieke bevoegdheden (SI-SIII, Klein Vaarbewijs 2 e.a.) om bepaalde boten te reserveren en te bemannen. 

Hierdoor wordt de kans op blessures bij roeiers en schade aan boten verminderd. De bevoegdheden worden beheerd door de Roeicommissie.

En indien men wil deelnemen aan een wedstrijd dan kan ook de roeitrailer voor het vervoer gereserveerd worden.

Schade melden & onderhoud

Naast de eenvoud van het reserveren van een boot via website of app, kan men eenvoudig een schade melden en wordt de planning van reparatie en onderhoud bevorderd. 

In geval van nood

Tot slot gebruiken we 'Boot Reserveren' om in geval van nood(-weer) te kunnen achterhalen welke boten met welke bemanningen op het water zijn -om zo nodig hulpdiensten te kunnen inschakelen- en welke boten veilig zijn teruggekeerd.