Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Informatie Boot Reserveren

riemen-opslag-001 2

Roeileden van de Koninklijke dienen de roeiboten (rolbankboten & gigs), RIB's en ergometers te reserveren via 'Boot Reserveren', een onderdeel van ons ledensysteem e-captain. Bereikbaar via onze website en Koninklijke app (Android en IoS).

Handleiding BOOT RESERVEREN

naar BOOT RESERVEREN

 

Trainingstijden roeiteams Koninklijke, zomer 2020

In onderstaand document vind je de vaste trainingstijden van alle roeiteams Koninklijke zomer 2020

 

Trainingstijden Roeiteams


Naam: Trainingstijden roeiteams Koninklijke, zomer 2020  Download
Type: pdf
Grootte: 154 kB

Waarom BOOT RESERVEREN?

Het aantal roeiers van de Koninklijke is groeiende en zo ook de vloot. Dit vraagt o.a. een beter beheer van vaardigheden roeiers en boten. 

Door de koppeling met ons e-captain ledensysteem hebben roeileden op basis van behaalde geregistreerde examens en ervaring specifieke bevoegdheden (SI-SIII, Klein Vaarbewijs 2 e.a.) om bepaalde boten te reserveren en te bemannen. Hierdoor wordt de kans op blessures bij roeiers en schade aan boten verminderd. De bevoegdheden worden beheerd door de Roeicommissie.

Naast de eenvoud van het reserveren van een boot via website of app, kan men eenvoudig een schade melden en wordt de planning van reparatie en onderhoud bevorderd. En indien men wil deelnemen aan een wedstrijd dan kan ook de roeitrailer voor het vervoer gereserveerd worden.

Tot slot gebruiken we 'Boot Reserveren' om in geval van nood(-weer) te kunnen achterhalen welke boten met welke bemanningen op het water zijn -om zo nodig hulpdiensten te kunnen inschakelen- en welke boten veilig zijn teruggekeerd.