Informatie en voorwaarden

pi3

Kosten

Voor de tochten van de Philippine wordt een onkostenvergoeding gevraagd. Hiervan wordt het eten & drinken aan boord en brandstof- & havengelden betaald. De onkosten bedragen € 50,- per dag. Voor een weekend van twee dagen zijn de kosten € 100,- en voor de Zomertocht bedragen de kosten € 1100,-.

Jeugdlidmaatschap

De tochten van de Philippine zijn een verenigingsactiviteit van de Koninklijke. De tochten zijn voor de jeugd van 14 tot en met 17 jaar. Voor de meeste tochten zijn zowel jeugdleden als niet-jeugdleden welkom.

Wel wordt aan actieve jeugdzeilers, die minstens één jaar met de Philippine meevaren gevraagd zich aan te melden voor het jeugdlidmaatschap van de Koninklijke. Voor deelname aan de Zomertocht is het jeugdlidmaatschap altijd een vereiste. NB Een kennismakingslidmaatschap is voor de zomertocht niet afdoende.

Informatie lidmaatschap

Aanmelden en afrekenen 

Inschrijven voor de tochten met de Philippine gaat via de activiteitenpagina:

De tochten & aanmelden

Door een aanmelding te doen ga je akkoord met de 'Algemene voorwaarden Pi' en zorg je ervoor dat je een 'Vrijwaring Pi' ingevuld en ondertekend af geeft bij het OT Pi voorafgaand aan de eerste tocht van de Pi in het lopende kalenderjaar. Zie beide documenten hieronder.

Wadden- & weekendTocht

Voor korte tochten en weekenden is er geen deadline om een jeugdzeiler aan te melden. Wel raden wij de jeugdzeilers aan om zich zo snel mogelijk aan te melden, want de tochten raken vaak snel vol.

Zomertocht

Voor de Zomertocht kan een jeugdzeiler zich uiterlijk een week voor vertrek aanmelden. Het is niet mogelijk voor een jeugdzeiler om zich voor een gedeelte van een tocht aan te melden. Het is de bedoeling dat iedereen er de gehele tocht bij is, wel zo gezellig! Als een jeugdzeiler toch iets later wil opstappen of eerder wil afstappen, bespreek dit dan altijd vooraf met het OT.

AFmelden

Als een jeugdzeiler na aanmelding onverhoopt niet mee kan, laat dat dan op tijd weten, zodat wij een andere jeugdzeiler misschien alsnog blij kunnen maken.

Het is mogelijk om een jeugdzeiler uiterlijk twee weken voor aanvang van een korte of weekendtocht af te melden. Als de afmelding binnen deze twee weken plaatsvindt worden er kosten in rekening gebracht.

Voor de Zomertocht kan er uiterlijk twee maanden voor aanvang worden afgemeld. Wordt er binnen deze twee maanden afgemeld, dan wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Contact Pi