KNZRV hoofd Briefpapier

Informatie en voorwaarden

pi3

Kosten

Voor de tochten van de Philippine wordt een onkostenvergoeding gevraagd. Hiervan worden het eten en drinken aan boord en brandstof- en havengelden. Deze onkosten bedragen €30,- per dag. Voor een weekend van twee dagen zijn de kosten €40,- en voor de Zomertocht bedragen de kosten €695,-. Als een jeugdzeiler binnen één kalenderjaar meer dan vijf dagen mee vaart dan wordt ook een jeugdzeilbijdrage in rekening gebracht. Deze bedraagt €100,-.

De betaling van de tochten is contant en kan voor vertrek worden afgerekend. De kosten van de Zomertocht worden gefactureerd door het secretariaat. Bij  aanmelding wordt een aanbetaling van €200- in rekening gebracht via iDeal.

Jeugdlidmaatschap

De tochten van de Philippine zijn een verenigingsactiviteit van de KNZ&RV. De tochten zijn voor de jeugd van 14 tot en met 17 jaar. Voor de meeste tochten zijn zowel jeugdleden als niet-jeugdleden welkom. Wel wordt aan actieve jeugdzeilers, die minstens één jaar met de Philippine meevaren gevraagd zich aan te melden voor het jeugdlidmaatschap van de KNZ&RV. Voor deelname aan de Zomertocht is het jeugdlidmaatschap altijd een vereiste. Voor informatie over het jeugdlidmaatschap klik hier.

Aanmelden

Aanmelden voor de Philippine gaat via de website. De aanmeldlinks zijn hier te vinden. Voor normale tochten en weekenden is er geen deadline om een jeugdzeiler aan te melden. Wel raden wij de jeugdzeilers aan om zich zo snel mogelijk aan te melden, want de tochten raken vaak snel vol. Voor de zomertocht kan een jeugdzeiler zich uiterlijk 13 juli aanmelden.

Het is niet mogelijk voor een jeugdzeiler om zich voor een gedeelte van een tocht aan te melden. Het is de bedoeling dat iedereen er de gehele tocht bij is, wel zo gezellig! Als een jeugdzeiler toch iets later wilt opstappen of eerder wilt afstappen, bespreek dit dan altijd vooraf met het OT.

Als een jeugdzeiler na aanmelding reden alsnog niet mee kan, laat dat dan op tijd weten, zodat wij een andere jeugdzeiler misschien alsnog blij kunnen maken. Het is mogelijk om een jeugdzeiler uiterlijk twee weken voor aanvang van de tocht af te melden. Als de afmelding binnen deze twee weken plaatsvindt worden er kosten in rekening gebracht. Voor de Zomertocht kan er uiterlijk twee maanden voor aanvang worden afgemeld. Wordt er binnen deze twee maanden afgemeld, dan wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Algemene voorwaarden

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website