Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zeilkampen

Zeilkampen zijn de allerleukste leuke manier om kennis te maken met het zeilen, of om je zeilkunsten nog verder te ontwikkelen. Tijdens een zeilkamp kun je de CWO-diploma’s halen. Je hoeft geen lid te zijn van de Koninklijke, want alle zeilkampen van de KNZ&RV zijn voor iedereen toegankelijk.

Door het jaar heen organiseren we nog veel meer, kijk op de kalender!

Kalender Jeugdzeilen

 

combi-muiden-2017

Paaskamp Wedstrijdzeilers

Voor de wedstrijdzeilers van de Optimist Groen-Combi-Landelijk, Laser Wedstrijd en Feva Wedstrijdgroepen. Om goed voorbereid en met enige routine aan het nieuwe seizoen te beginnen, starten de meer ervaren zeilers in het Paasweekend met zeilen.

Zij maken dan ook kennis met een aantal nieuwe trainers die we geselecteerd hebben. Doel van het wedstrijdzeilkamp is om de leerdoelen voor het komende seizoen helder te krijgen en dit samen met de trainers en teamgenoten in een plan zetten.

kingscup-2017

Zomerzeilkamp (vakantie week 1)

In de eerste zomervakantieweek van regio Noord en de eerste week van regio Midden, hebben de Heintjes een Pre-Zomer Zeilkamp én de mogelijkheid een volgend CWO-diploma of Vorderingenstaat te behalen. Deze week is toegankelijk voor jeugdleden (niet-Heintjes) en beperkt toegankelijk voor niet-leden (met of zonder eigen Optimist).

Trainingskamp Wedstrijdgroepen

Aan het begin van de zomervakantie (regio Noord) is het Pre-Zomer Trainingskamp voor Optimist, Laser en Feva Wedstrijdgroepen. In de eerste zomervakantie week (regio Noord) onafgebroken samen instructie, zeiltraining, bootcamp en meer; serieus en minder serieus. 

Zeil je bij de Heintjes (CWO-groepen) en heb je tenminste CWO-2 en wil je wel eens proberen of wedstrijdzeilen iets voor jou is? Dan kun je ook inschrijven voor het Wedstrijdkamp Optimist. 

 

Zomerzeilkamp (vakantie week 6)

Aan het einde van de zomervakantie is het Zomerzeil Wedstrijdkamp voor Optimist, Laser en Feva Wedstrijdgroepen. In de laatste zomervakantie week van regio Noord en één in de laatste week van regio Midden; onafgebroken samen instructie, zeiltraining, bootcamp en meer; serieus en minder serieus. 

Zeil je bij de Heintjes (CWO-groepen) en heb je tenminste CWO-2 en wil je wel eens proberen of wedstrijdzeilen iets voor jou is? Dan kun je ook inschrijven voor het Wedstrijdkamp Optimist. In de laatste zomervakantieweek (regio Noord) hebben de Heintjes ook een Zomer Zeilkamp én de mogelijkheid een volgend CWO-diploma of Vorderingenstaat te behalen. 

Voor meer informatie over het jeugdzeilen neem dan per e-mail contact op met de Jeugdcommissie. 

PI 1979

Philippine Zomertocht

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Antwerpen en Hamburg geweest.

Onderweg maakt de Pi tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

Pi tochten & aanmelden