Zeilkampen

Zeilkampen zijn de allerleukste leuke manier om kennis te maken met het zeilen, of om je zeilkunsten nog verder te ontwikkelen. Tijdens een zeilkamp kun je de CWO-diploma’s halen. Je hoeft geen lid te zijn van de Koninklijke, want alle zeilkampen van de KNZ&RV zijn voor iedereen toegankelijk.

Door het jaar heen organiseren we nog veel meer, kijk op de kalender!

Kalender Jeugdzeilen

 

19-028977-knzrvmuiden

ZOMER ZEILKAMPEN 2022

In de eerste én laatste weken van de zomervakantie (zie kalender) zijn er weer Zomer Zeilkampen voor de Heintjes en hun vriendjes en vriendinnen. Hier heb je de mogelijkheid een volgend CWO-diploma of Vorderingenstaat te behalen. Naast het (beter) leren zeilen maak je op veel andere manieren lol op en om en water! 

Data:

Week 29 (18 t/m 22 juli)

Week 34 (22 t/m 26 augustus) 

Deze weken zijn toegankelijk voor alle jeugdleden (niet-Heintjes) en beperkt toegankelijk voor niet-leden (met of zonder eigen Optimist).

Meer informatie over de zeilkampen vind je  HIER.

met vragen neem dan per e-mail contact op met de Jeugdcommissie. 

Inschrijven voor de afzonderlijke weken kan via onderstaande links. 

Inschrijven Zomerkamp week 29 (18/tm 22 juli) 

Inschrijven Zomerkamp week 34 (22 t/m 26 augustus)  

Trainingskamp Wedstrijdgroepen

In een deel van de Zomerzeilkamp-weken vindt ook het Trainingskamp plaats voor Optimist, Laser en Feva Wedstrijdgroepen. In de eerste en laatste week zomervakantie (regio Noord) onafgebroken samen instructie, zeiltraining, bootcamp en meer; serieus en minder serieus. 

Zeil je bij de Heintjes (CWO-groepen) en heb je tenminste CWO-2 en wil je wel eens proberen of wedstrijdzeilen iets voor jou is? Dan kun je ook inschrijven voor het Wedstrijdkamp Optimist. 

 

PI 1979

Philippine Zomertocht

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Antwerpen en Hamburg geweest.

Onderweg maakt de Pi tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

Pi tochten & aanmelden