Zeilkampen

Zeilkampen zijn de allerleukste leuke manier om kennis te maken met het zeilen, of om je zeilkunsten nog verder te ontwikkelen. Tijdens een zeilkamp kun je de CWO-diploma’s halen. Je hoeft geen lid te zijn van de Koninklijke, want alle zeilkampen van de KNZ&RV zijn voor iedereen toegankelijk.

Door het jaar heen organiseren we nog veel meer, kijk op de kalender!

Kalender Jeugdzeilen

 

19-028977-knzrvmuiden

ZOMER ZEILKAMPEN 2024

Komende zomervakantie zijn er weer de traditionele Zomer Zeilkampen voor de Heintjes en hun vriendjes en vriendinnetjes. Hier heb je de mogelijkheid een volgend CWO-diploma of Vorderingenstaat te behalen. Naast het (beter) leren zeilen maak je op veel andere manieren lol op en om en water. Je kunt ook windsurfen en suppen. Dit alles op de Noordkop. 

De dagen beginnen om 9.00 uur en eindigen om circa 19.00 uur. Lunch en avondeten is inbegrepen. Inschrijving staat open voor jeugdleden, ook niet Heintjes en andere gasten.

De data voor de zeilkampen worden binnenkort bekend gemaakt. Vragen kunnen gesteld worden aan de jeugdzeilcommissie via neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl 

 

PI 1979

Philippine Zomertocht

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Antwerpen en Hamburg geweest.

Onderweg maakt de Pi tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

Pi tochten & aanmelden