19-028132-knzrvmuiden

Onze Wedstrijden

Wij organiseren diverse eigen wedstrijden, waaronder onderstaande jeugdwedstrijden. Zoals voor alle andere zaken zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers, zonder wie deze evenementen niet kunnen plaatsvinden. Kijk hier ook wat er zoal komt kijken  bij wedstrijden.

Combi Muiden

De Combi Amsterdam wordt georganiseerd door twaalf zeilverenigingen van de regionale zeilwedstrijdorganisatie. De Koninklijke organiseert elk jaar de Combi Muiden: een regionale zeilwedstrijd voor Optimisten, Laser 4.7, Laser Radial, RS Feva en Splash zeilers.

De Combi wedstrijden worden verdeeld in twee periodes: de Voorjaarscombi (voor de zomervakantie) en de Najaarscombi (na de zomervakantie). Kijk voor meer informatie op Combi Amsterdam of op onze eigen pagina Combi Muiden.

King's Cup

Met de jaarlijkse 'Kings Cup', strijden de drie Koninklijke Zeilverenigingen in Nederland om de eer. Een sportieve & gezellige strijd tussen de jeugdzeilers van de KWVL Loosdrecht, de KR&ZV De Maas en de KNZ&RV.

Ieder jaar organiseert één van de drie verenigingen de Kings Cup. Ieder jaar is er dan ook een andere wisseltrofee te bemachtingen; in Loosdrecht is de wisseltrofee de ‘Jongmaatjes’, bij de Maas noemen ze deze ‘Paddeltje’ en bij de Koninklijke ‘Muidenserie’.

De inschrijving staat open voor jeugdzeilers van de Heintjes (Optimisten CWO) en de Optimisten Groen zeilers en/of Feva zeilers. Kijk voor meer informatie op Kings Cup.

Onze jeugdwedstrijden

Kick-off presentatie Heintjes wedstrijd opti's 2022

Klik HIER