Zuiderzee Regatta

De Zuiderzee Regatta wordt ieder jaar in september op het IJmeer gevaren door kajuitboten en grotere eenheidsklassen; de ORC 4 klasse (kwarttonners), vanuit de Koninklijke te Muiden. Naast competatieve wedstrijden op het water krijgt ook de gezelligheid op de wal, en daarbij de onderlinge ervaringsuitwisseling, een belangrijke plaats. 

De organisatie is in handen van de Koninklijke Nederlandse Zeil- & Roeivereeniging Muiden in samenwerking met de Noordzeeclub en de Nederlandse Draken Club, onder auspiciën van het Watersportverbond.

Zuiderzee Regatta 2023

De Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging nodigt eigenaren van schepen uit de ORC 4 klasse uit voor deelname aan de 2023 editie van de Zuiderzee Regatta.

De Zuiderzee Regatta wordt dit jaar gevaren op 9 en 10 september. 

Inschrijven kan via Manage2Sail via onderstaande link. Daar vindt u ook verdere informatie.

Inschrijving 

 

Parkeren & Faciliteiten

Parkeren op het terrein van de KNZ&RV is zeer beperkt, het parkeren van uw auto en/of trailer cq boedelbak als schipper kan alleen in overleg met de havenmeester. U kunt dan een specifieke code krijgen om het terrein op te komen. Opstappers dienen elders te parkeren in Muiden (P1 Maxisweg of P2 Mariehoeveweg) of komen met het openbaar vervoer.

Voor een overzicht van onze faciliteiten klik hier