De Walcommissie

De Walcommissie organiseert alle walactiviteiten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de openingstocht, sluitingstocht en de clubkampioenschappen.

Gedurende de winterperiode wordt er een aantal sociëteitsavonden georganiseerd met een nautisch onderwerp. Ook onze oudere leden worden niet vergeten. Elk najaar is er een gezellig lunch voor deze IJzeren Heinen en Kaatjes. 

Aan het eind van het jaar, in de maand december, wordt de Dies Natalis van de Vereeniging gevierd.  Dit is een groots Jaarfeest in stijl. De dames op chique en de heren in baadje, rok of smoking. Tijdens het jaarfeest worden de jaarprijzen uitgereikt.

Onder verantwoordelijkheid van de Walcommissie vallen ook:

  • Buyshavencomité 
  • Damessociëteit 
  • Heerensociëteit 

Voor een totaaloverzicht van de Walactiviteiten zie de Jaarkalender.

Buyshavencomité

Het Buyshavencomité maakt onderdeel uit van de walcommissie en organiseert veel evenementen in de Buyshaven. Deze zijn toegankelijk voor leden maar ook voor niet leden. In het comité zijn ook liggers vertegenwoordigd die niet lid zijn van de KNZ&RV. 

Samenstelling Buyshavencomité

Damessociëteit  

De Damessociëteit heeft als doel onze vrouwelijke leden met elkaar te verbinden en elkaar te ontmoeten. Van september tot april worden er maandelijks bijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten zijn tweeledig. Gezellig eten en drinken en een inhoudelijk gedeelte. 

Organisatie Damessociëteit

Heerensociëteit 

De Heerensociëteit is bedoeld voor alle mannelijke leden van onze Vereeniging. Van september tot april komen zij maandelijks bijeen. Er wordt gedineerd en er is altijd een inhoudelijk programma.

Organisatie Heerensociëteit