KNZRV hoofd Briefpapier

De tochten

De PI vaart elk jaar verschillende tochten. Zo varen wij twee keer per jaar de Waddentocht. Hier zetten wij koers richting één van de Waddeneilanden, om daar lekker te relaxen. In de zomer gaan wij twee weken op stap tijdens de Zomertocht. Hier kiezen wij een bijzondere bestemming. Verder varen wij ook een aantal weekenden waarin wij de Nederlandse meren verkennen.

De Zomertocht

In de zomervakantie varen wij elk jaar de Zomertocht. Dit is een tocht van twee weken naar een bijzondere bestemming. Het is van tevoren nooit te bepalen waar we heen gaan, maar de PI heeft in het verleden al afgemeerd in onder andere: Hamburg, Kopenhagen en Antwerpen. Ook kom je onderweg op allerlei bijzondere plekken en maak je de gekste avonturen mee.

Dit  jaar varen wij de Zomertocht van 16 t/m 31 juli.

Voor meer informatie klik op “Handige informatie1516

De Waddentocht

In de mei- en herfstvakantie varen wij de Waddentocht. Dit is een tocht van vijf of zes dagen. Wij zetten dan koers richting één van de Waddeneilanden. Onderweg stoppen wij in havens aan het Marker- en IJsselmeer.  Op de Waddeneilanden blijven wij vaak een dag liggen en ondernemen dan tal van activiteiten. Met een beetje geluk kan je tijdens de waddentocht zelfs droogvallen en voet zetten op de bodem van de Waddenzee!

De waddentocht is deze meivakantie van 22 april t/m 30 april. 

 


Weekenden

Naast de Waddentochten en de Zomertocht varen wij ook een aantal weekenden. Onder andere tijdens het pinksterweekend zetten wij koers richting de Friese meren.

Voor alle tochten kan je je aanmelden! Aanmelden gaat telefonisch en kan bij:

 Vincent Uelen: 06 25 07 25 28

Hij kan ook al je vragen over de Pi en over onze tochten beantwoorden!

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website