Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

De tochten

Waddentocht

In de mei- en herfstvakantie (regio Noord) wordt een tocht gevaren van ongeveer vijf dagen. 

De Philippine vertrekt dan richting de Waddenzee, om voet aan wal te kunnen zetten op één of meerdere Waddeneilanden. Op deze eilanden worden vaak leuke activiteiten georganiseerd. In het verleden is er al vaak genoeg gepaintballed of gestrandzeild!

In verband met de Corona-crisis vervalt dit jaar de Waddentocht van mei.


Data

Herfstvakantie 2020 14 t/m 18 oktober Aanmelden

Zomertocht

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Antwerpen en Hamburg geweest. Onderweg maakt ze tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

Zomertocht 2020 30 juli t/m 14 augustus   Aanmelden

 

Weekenden

Naast de Waddentochten en de Zomertocht varen wij ook nog allerlei leuke weekenden! Tijdens het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend varen wij drie dagen, meestal richting Friesland. Hier genieten we dan van het zonnetje en maken we leuke dingen mee. Als je nog niet eerder met de Pi hebt mee gevaren, dan is dit een ideaal moment om de Pi beter te leren kennen! 

In verband met de Corona-crisis vervallen dit jaar de Hemelvaart- en Pinkstertochten, maar kunnen wij hopelijk wel in juni een weekend met de Pi weg.

Data

Pi-weekend  6 & 7 juni Inschrijving gesloten
Prezomertocht 2020 4 & 5 juli Inschrijving gesloten
Pi-weekend 2020 5 & 6 september Inschrijving nog niet geopend
Pi-weekend 2020 3 & 4 oktober Inschrijving nog niet geopend

 

PI foto-pi