pi2

Tochten 2022 & aanmelden

WADDENTOCHT 4 t/m 8 mei 2022

In de mei wordt een tocht gevaren van ongeveer vijf dagen. 

De Philippine vertrekt dan richting de Waddenzee, om voet aan wal te kunnen zetten op één of meerdere Waddeneilanden. Op deze eilanden worden vaak leuke activiteiten georganiseerd. In het verleden is er al vaak genoeg gepaintballed of gestrandzeild!

FEVA/LASER WEEKEND 21/22 mei 2022

Het Feva/Laser weekend is voor de jeugd die op de Noorkop zeilt in een RS Feva of een Laser. Met deze tocht kan de jeugd al een beetje kijken naar grotere boten en kunnen dan ook kennismaken met de PI. 

hemelvaart (openingstocht) 26 t/m 29 mei 2022

Het Feva/Laser weekend is voor de jeugd die op de Noorkop zeilt in een RS Feva of een Laser. Met deze tocht kan de jeugd al een beetje kijken naar grotere boten en kunnen dan ook kennismaken met de PI. 

pinksteren 4 t/m 6 juni 2022

Tijdens het Pinksterweekend varen we drie dagen, vaak naar Friesland. Hier genieten we dan van het weer en ondernemen we leuke activiteiten.

pRE-ZOMERTOCHT 9&10 juli 2022

De Pre-Zomertocht is het weekend voor de zomertocht. Deze tocht is voor iedereen die zin heeft om aan het begin van 

ZOMERTOCHT 16 t/m 31 juli 2022

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Antwerpen en Hamburg geweest. Onderweg maakt ze tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

admiraal zeilen 27&28 augustus 2022

Tijdens dit weekend is er een lustrumactiviteit van de club waaraan wij met de PI meedoen, namelijk: admiraalzeilen. Dit is het manouvreren van boten in hetzelfde verband. 

Heintjesweekend 10&11 september 2022

Het Heintjesweekend is voor de jeugd die op de Noordkop zeilt in de Optimist. Deze tocht is bedoeld om kennis te maken met grotere boten en uiteraard ook met de PI. 

Waddentocht 19 t/m 23 oktober 2022

Als mooie afsluiter van het zeilseizoen varen we in de herfstvakantie een tocht van vijf dagen. De Philippine vertrekt dan naar het wad en zet daar weer voet aan wal op een van de eilanden. 

Aanmelden door in te loggen

Als je ingelogd bent kun je je aanmelden door op  te klikken bij de tocht waar je aan wilt deelnemen.  Kijk op de pagina informatie en voorwaarden voor de kleine lettertjes, zorg dat je ouders deze van tevoren hebben gelezen!

Maximaal aantal deelnemers

De Pi kan 12 jeugdleden inschepen. De inschrijvingen worden automatisch genoteerd op volgorde van aanmelding. Zodra het maximaal aantal van 12 deelnemers is bereikt, zal de 13e en volgende inschrijving als kandidaat op de wachtlijst gelden. Alleen na inloggen kun je de deelnemerslijst  zien!

Wachtlijst

Mocht er een annulering binnenkomen dan zal het OT Pi contact opnemen met de eerstvolgende kandidaat op de wachtlijst. Indien je op de wachtlijst staat en er géén plek vrij komt voor die tocht, dan krijgt je uiteraard het inschrijfgeld retour.

Informatie

Voor meer informatie over de tocht(-en) kun je contact opnemen met enippilihp.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl.

 2022 Activiteit
19 oktober
woensdag
Pi Waddentocht 19 t/m 23 oktober