Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
pi2

Tochten & aanmelden

WADDENTOCHT

In de mei- en herfstvakantie (regio Noord) wordt een tocht gevaren van ongeveer vijf dagen. 

De Philippine vertrekt dan richting de Waddenzee, om voet aan wal te kunnen zetten op één of meerdere Waddeneilanden. Op deze eilanden worden vaak leuke activiteiten georganiseerd. In het verleden is er al vaak genoeg gepaintballed of gestrandzeild!

WEEKENDtocht

Zin in een mini-vakantie? Kom dan mee varen op een weekendtocht! Tijdens het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend varen wij drie dagen, meestal richting Friesland. Hier genieten we dan van het zonnetje en maken we leuke dingen mee. Als je nog niet eerder met de Pi hebt mee gevaren, dan is dit een ideaal moment om de Pi beter te leren kennen!

ZOMERTOCHT

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Antwerpen en Hamburg geweest. Onderweg maakt ze tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

Pi specials

Daarnaast hebben wij speciale Pi tochten: voor de Heintjes het Pi Avontuur! Een Pi weekend voor onze Feva zeilers, een weekendtocht voor Laser zeilers. Als ook een Pi weekend voor jeugdleden van onze zustervereniging te Loosdrecht: het KWVL weekend.

Zomerzotheid

Een zomerzotte zeilvakantie in Friesland, de Veenhoop, voor ongeneeslijk zieke kinderen waar het OT Pi al meerdere jaren haar medewerking aan verleent. De Pi is dan als moederschip beschikbaar voor de jeugdige deelnemers (10-16 jaar) om te 'chillen', een dutje te doen of voor medische verzorging door de medische begeleiding. Een week om het ziek zijn zo veel als mogelijk naar de achtergrond te dringen en te genieten! Zomerzotheid is een initiatief van Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV).

Aanmelden

Je kan je hieronder aanmelden door op  te klikken bij de tocht waar je wilt mee varen. Kijk op de pagina informatie en voorwaarden voor de kleine lettertjes, zorg dat je ouders deze van tevoren hebben gelezen!

 

pi-avontuur-2017
PI foto-pi1


2021 Activiteit
5 mei
woensdag
Pi Waddentocht 5-9 mei
13 mei
donderdag
Pi Hemelvaarttocht 13-16 mei
22 mei
zaterdag
Pi Pinkstertocht 22-24 mei
29 mei
zaterdag
Pi Feva weekend 29-30 mei
5 juni
zaterdag
Pi Laser weekend 5-6 juni
19 juni
zaterdag
Pi Zomerzotheid 19-26 juni
SKOV, Veenhoop, Friesland
3 juli
zaterdag
Pi weekend 3-4 juli
10 juli
zaterdag
Pi Pre-Zomertocht 10-11 juli
17 juli
zaterdag
Pi Zomertocht 17 juli-1 aug
4 september
zaterdag
Pi Avontuur Heintjes 4-5 sept
11 september
zaterdag
Pi weekend 11-12 sept
18 september
zaterdag
Pi KWVL weekend 18-19 sept
25 september
zaterdag
Pi weekend 25-26 sept
9 oktober
zaterdag
Pi weekend 9-10 okt
20 oktober
woensdag
Pi Waddentocht 20-24 okt