Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Clubtenue roeiers

Het KNZ&RV clubtenue

Het officiële KNZ&RV clubtenue voor roeiers kan online besteld worden bij Roeigoed. Wil je liever eerst passen en direct meenemen? Kijk op de Roeigoed website voor contactgegevens & openingstijden. Laat even weten dat je langskomt (020 669 3640).

De volgende artikelen, voorzien van het officiële KNZ&RV logo, kunnen besteld worden in de verenigingskleuren: 

  • Dames Hemd
  • Dames Shirt
  • Heren Korte mouw shirt met rits
  • Heren Lange mouw shirt met rits
  • Unisex Turtle Windtex
  • Unisex Oproeijas
  • Roeipakje

Tevens zijn effen donkerblauwe roeibroeken (lang en kort) via Roeigoed aan te schaffen, al volstaat ook een alternatieve broek in de juiste kleur elders aangeschaft.

clubtenue & wedstrijden

Alle officiële wedstrijden –erkend door de DPGA en/of KNRB– worden door wedstrijdroeiers geroeid in het bij de KNRB geregistreerde officiële KNZ&RV clubtenue.

Roeiteams kiezen bij voorkeur collectief voor lange/korte broek cq lange/korte mouw. Dit is echter niet verplicht, zolang het hele team een officieel clubtenue draagt.

clubtenue & trainingen en tochten

Het dragen van het clubtenue is niet verplicht tijdens trainingen en niet verplicht tijdens recreatietochten. Al moet gezegd worden dat ook op dit soort momenten herkenbaarheid de voorkeur heeft en het is eenvoudigweg mooier om te zien!

 

Vragen en opmerkingen

Vragen over de kleding zelf kunnen gesteld worden aan Roeigoed.

Voor andere vragen en/of opmerkingen kan men terecht bij de Commissie Roeien via neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl.

dames-hemd-muiden
dames-shirt-muiden
heren-korte-mouw-muiden
heren-lange-mouw-shirt
heren-pak-muiden

Roeigoed