19-005205-knzrvmuiden 2

J/70 training

J/70 bijdrage

Als lid kan men het hele jaar door gebruik maken van de J/70 in Muiden middels een jaarlijkse J/70 bijdrage (zie pagina Contributie & bijdragen). Bij behoefte kan in een trainer worden voorzien tegen een extra bijdrage.

U vaart de J/70 uitsluitend samen met leden die ook de J/70 bijdrage hebben betaald. Wilt u met vrienden varen dan huurt u de J/70 voor een dag of dagdeel.

Ook kunnen de J/70's voor wedstrijden worden gebruikt, er zijn trailers beschikbaar. Er zijn wedstrijdzeilen die tegen een extra vergoeding gehuurd kunnen worden. Zie de pagina Tarieven Clubboten.

TEAMTRAINING

Op de dinsdagavond trainen jeugdleden van 15 jaar en ouder. Woensdagavond en geregeld op zaterdag trainen onze wedstrijdzeilers, ook wel onze Eredivisiezeilers, en op de donderdagavond is een gemêleerde volwassengroep actief. 
Klik hier voor het trainingsschema 2021.

TEAMZEILEN

Onze Vereeniging wordt op het Nederlands Clubkampioenschap Teamzeilen door een enthousiast team vertegenwoordigd. Heeft u interesse om deel uit te maken van dit team laat dit graag weten.

INFORMATIE

Voor meer informatie over deelname aan trainingen of een (nieuw) wedstrijdteam in de J/70 bij de Koninklijke kunt u contact opnemen met de Coördinator J/70.