Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
ergo1-kleur

2e Koninklijke Ergo Challenge, 19/20 juni

De eerste Koninklijke Ergo Challenge van 23 mei is nog maar net afgerond en we pakken al weer door naar de volgende race. Alle leden kunnen weer meedoen: getraind, minder getraind, roeiers, zeilers, suppers, jeugd of senior, de inschrijving is open voor iedereen.

Heb je de eerste wedstrijd gemist dan kun je nu als nieuwkomer instappen. Was je al deelnemer dan is dit een mooie gelegenheid om je tijd te verbeteren.

Er zijn deze keer meer prijzen te verdelen. Naast de winnaars dames en heren van de absolute tijd en tijd gecorrigeerd naar leeftijd, zijn er dit keer ook aparte prijzen voor de snelste niet-roeiers met een absolute tijd en gecorrigeerd naar leeftijd zowel voor dames als voor heren.

Foto: Tilly in training in de huiskamer

Trainingsschema's en instellingen roeimachine

Om je op weg te helpen en ter voorbereiding van deze wedstrijd zijn er weer trainingsschema’s voorhanden. Trainingsschema’s voor starters en voor de wat gevorderden kun je vinden op de pagina Indoor roeien.

Degenen die nieuw instappen en de conditie willen gaan opbouwen kiezen voor trainingsschema 1. Heb je het eerste schema recent volbracht bijvoorbeeld als voorbereiding op de eerste 1000 meter challenge, dan kun je trainingsschema 2 volgen. Dit schema sluit uitstekend aan op trainingsschema 1.

We raden je aan de schema’s te volgen. Zo kom je goed voorbereid en verantwoord tot je beste persoonlijke prestatie.

Ook vind je op die zelfde pagina Indoor roeien een stap-voor-stap handleiding hoe je het beste je Concept2 roeimachine kunt instellen. De instelling voor specifiek de 1000 meter Ergo Challenge kun je hier beneden downloaden.


Naam: Instellingen Concept2 roeimachine - Ergo Challenge  Download
Type: pdf
Grootte: 324 kB
 

Meedoen en inschrijven

De 2e 1000 meter Koninklijke Challenge wordt geracet op 19 of 20 juni. De datum bepaal je zelf en ook het tijdstip van de wedstrijd bepaal je zelf maar moet tussen 19 juni 06h00 en 20 juni 18h00 plaatsvinden. Je resultaat – een foto van je ergometerscherm – stuur je per mail direct na de wedstrijd naar egnellahcogre.vrznk.[antispam].@gmail.com

Je scherpe duidelijke foto is voorzien van

  • de datum 19 juni of 20 juni
  • de 1000 meter afstand
  • je eindtijd

 

Voldoende gestimuleerd op mee te doen? Schrijf je dan nu hier in.

Wedstrijdcomité KONINKLIJKE Ergo Challenge

Elise de Lange (wedstrijdleider)
Margot Eras
Laurien Vermulst
Ans Rom Colthoff

 

DISCLAIMER

Het meedoen aan de wedstrijd is vrijwillig, op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. De KNZ&RV is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers. Ingestuurd beeldmateriaal van de voorbereiding en training, en van de wedstrijd zelf kan gebruikt worden voor KNZ&RV social media doeleinden.

Uitslagen Koninklijke Ergo Challenge


Naam: Uitslagen 1ste Koninklijke Ergo Challenge 23 mei 2020  Download
Type: pdf
Grootte: 89 kB
 


Naam: Uitslagen 2e Koninklijke Ergo Challenge 19-20 juni 2020  Download
Type: pdf
Grootte: 76 kB