KNZRV hoofd Briefpapier

Contact

1979

Wie zijn wij?

Het Operationeel Team van de PI is een groep studenten tussen de 17 en 26 jaar. Wij zijn de begeleiders aan boord en zorgen ervoor dat iedereen goed en veilig met ons mee kan varen. Ook zorgen wij ervoor dat de PI in een goede staat verkeert. Wij zijn zelf meestal begonnen als jeugdzeiler en zijn al een lange tijd bij de PI betrokken.

De schippers

De schippers zijn eindverantwoordelijken aan boord. Het zijn ervaren zeilers die de nodige vaaruren hebben gemaakt op het schip. Naast het bezitten van de benodigde vaarbewijzen hebben zij ook blijk van hun vaardigheden gegeven aan de verantwoordelijken binnen de KNZRV.  Ze kennen het schip dus op hun duim en kunnen jullie hier alles over leren. Ze sturen tijdens het varen het OT en de jeugdzeilers aan om zo perfect en zo veilig mogelijk te kunnen zeilen. Daarnaast zorgen zij voor de nodige gezelligheid aan boord! 

Team techniek

Deze groep OT’ers zorgt ervoor dat de PI in opperbeste staat verkeert. Dit gebeurt allemaal onder leiding van Hoofd Techniek Adriaan den Haan. Naast het schuren en lakken houden zij zich ook bezig met de zeilen en de tuigage. Het is als jeugdzeiler ook mogelijk om het team te versterken bij het onderhouden van het schip!

Aanmeldingen:

Vincent Uelen:
 06 25 07 25 28

 

 

Adres:

Westzeedijk 7

1398 BB Muiden

Overige vragen:

Sjoerd Kramer:
06 46 37 85 47

 

 

 

Web:

www.jeugdzeilen.nl

www.facebook.com/jeugdzeilen

enippilihpneliezdguej.[antispam].@gmail.com


Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website