19-028977-knzrvmuiden

Combi Muiden

Welkom op de pagina van de Combi Muiden!

Dit jaar zal de Combi Muiden plaatsvinden op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 (voorjaar) en is daarmee ook de Slot Combi! Op zondagmiddag tijdens de prijsuitreiking worden dan ook de eindstanden van de verschilllende klassementen in de Combi Amsterdam bekend gemaakt.

Eén van de zeilwedstrijden in de 'Combi Amsterdam' voor de Optimist (Optimist, Optimist Benjamin of Optimist Groen), Feva, Laser 4.7, Laser Radial en Splash (A of B) zeilers.

De Combi Muiden wordt georganiseerd door de Koninklijke. Met de hulp van vele vrijwilligers op de wal en op het water kan dit evenement tot een succes gemaakt worden.

Wij wensen iedereen veel plezier & succes!

 

 

INSCHRIJVING

Inschrijven voor Combi Muiden, het diner en lunchpakketten voor jeugdzeilers en begeleiders gaat via AllSports.

  • Klik hier voor de link naar AllSports (kies 'enroll' voor inschrijving)
  • U kunt meerdere kinderen met één account inschrijven
  • Heeft u nog geen AllSports account? Dan deze eerst aanmaken (kies login > new account)

Vroegboektarief = t/m de zondag voorafgaand aan de start van de Combi Muiden

Laatboektarief   = vanaf maandag voorafgaand aan de start van de Combi Muiden

Inschrijven

Praktische informatie

Hieronder enkele praktische zaken rondom de Combi Muiden. Uitgebreide informatie is te lezen in de Notice of Race Combi Muiden.

Contact COMBI MUIDEN

Informatie

Contactpersoon

E-mail

Telefoon

Combi Muiden

Elmar Pigeaud

neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl

 

Overig

Paul van der Pol

neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl

 

Muidenhaven

Havenmeester

nevahnedium.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 450
06 2014 6897

Inschrijving

Secretariaat KNZ&RV 

taairaterces.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 540

Restaurant

Sociëteit

tieteicos.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 434

19-028994-knzrvmuiden

Eten & Drinken

Lunchpakketten

Via het inschrijfformulier kunnen lunchpakketten voor jeugdzeilers en begeleiders besteld worden voor € 6,50 per pakket. Geef bij de deelnemer dan ook het gewenste aantal voor de begeleiding op. Hou er rekening mee dat de zeilers op het water kunnen blijven voor de lunch.

De lunchpakketten kunnen in de ochtend van de betreffende dag bij de Noordkaap opgehaald worden.

19-028395-knzrvmuiden

Lunch op de wal

Dat kan in de Pampusbar (KNZ&RV gebouw). Reserveren is niet noodzakelijk. Een perfecte plek voor een lunch, borrel of een heerlijke cappuccino. De Pampusbar heeft een kleine kaart met lunchgerechten en borrelhapjes. Bij mooi weer ook buiten op het ruime terras met uitzicht op de Vecht en het Muiderslot.

Op de Noordkop is het heerlijk vertoeven. Zo zal het Beach Bar Team zorgen voor heerlijke koffie, cappuccino, wraps en andere heerlijkheden. U kunt betalen met muntjes welke ter plekke kunnen worden gekocht.

Diner

Tijdens de Combi Muiden is er de mogelijkheid, via het inschrijfformulier, in te schrijven voor een ‘Combi Diner’ op zaterdagavond in de Sociëteit.

Voor het 'Combi Diner' gaan we zaterdag bijtijds aan tafel, rond 18.30 uur. Hamburgers, frites en salade. Geef bij de inschrijving van de jeugdzeiler ook het gewenste aantal eters voor ouders, begeleiding, broertjes of zusjes op. Kosten:

  • € 12,50 voor kinderen t/m 12 jaar
  • € 15,- vanaf 12 jaar

Inschrijven voor lunchpakketen en/of diner kan tegelijkertijd met inschrijven voor de wedstrijden. Vergeten bij de Inschrijving? Los kan ook, dit gaat via https://www.allsports.app/events/17

Inschrijfbalie

In de hal van het KNZ&RV gebouw is de Inschrijfbalie.

Inschrijfbalie

Openingstijden

 

Zaterdag

08.30-12.00 uur

Aanmelding, ophalen bonnen 'Combi Diner'

Zondag

08.00-12.00 uur

Aanmelding

Op de Noordkop, in de Noordkaap, kun je in de ochtend bestelde lunchpakket(-ten) ophalen en muntjes kopen voor versnaperingen aldaar.

19-028946-knzrvmuiden

Rescue RIB

In verband met de verwachte drukte stellen wij het op prijs al zoveel mogelijk RIB's de dagen vóór de Combi naar de Koninklijke in Muiden te brengen. De Havenmeester zal een ligplaats aanwijzen.

Op de parkeerplaats, nog voor het KNZ&RV gebouw, is een smalle trailerhelling waar de boten te water gelaten kunnen worden.

Kranen ribs

Rij het parkeerterrein op van de Koninklijke, links aanhouden (langs de heg) richting ‘Parkeren Bezoekers’. Bijna aan het einde is de kraan aan je rechterhand. Instructie via de Havenmeester.

 

combi-muiden-startschip