19-028977-knzrvmuiden

Combi Muiden

Welkom op de pagina van de Combi Muiden!


Dit is één van de zeilwedstrijden in de serie van de 'Combi Amsterdam' voor de Optimist (Optimist, Optimist Benjamin of Optimist Groen), Feva, Laser 4.7, Laser Radial en Splash (A of B) zeilers.

De Combi Muiden wordt georganiseerd door de Koninklijke. Met de hulp van vele vrijwilligers op de wal en op het water kan dit evenement tot een succes gemaakt worden. Meld je aan als vrijwilliger bij neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl.

Wij wensen iedereen veel plezier & succes!

 

 

INSCHRIJVING

Combi Muiden gaat door!

Op 26/27 juni 2021 verwelkomen we Opti Groen, Benjamin en Junior, Splash, Laser 4.7 en Radial en RS-Feva weer graag in Muiden.
Vanaf 1 juni kun je via manage2sail.com inschrijven. Wanneer het erg druk wordt, is het mogelijk dat we vragen of de Splash, Laser en RS-Feva vanuit Muiderzand zeilen. Daarnaast hebben we het dringende verzoek coachboten in de week voorafgaand te brengen en te water te laten. Neem hiervoor contact op met de havenmeester via nedium.[antispam].@knzrv.nl of 06 2014 6897. Er is zeer beperkt mogelijkheid tot parkeren, dus graag zoveel mogelijk carpoolen en buiten het terrein parkeren, op P1 (carpoolplaats naast de snelweg, 7 minuten lopen).
Voor ouders is er de mogelijkheid om te reserveren voor lunch op de Societeit via tieteicos.nerevreser.[antispam].@knzrv.nl / 0294 261 434

Tot dan!

Inschrijven

Praktische informatie

Hieronder enkele praktische zaken rondom de Combi Muiden. Uitgebreide informatie is te lezen in de Notice of Race Combi Muiden.

Contact COMBI MUIDEN

Informatie

Contactpersoon

E-mail

Telefoon

Combi Muiden

Elmar Pigeaud

neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl

 

Overig

Paul van der Pol

neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl

 

Muidenhaven

Havenmeester

nevahnedium.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 450
06 2014 6897

Inschrijving

Secretariaat KNZ&RV 

taairaterces.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 540

Restaurant

Sociëteit

tieteicos.nerevreser.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 434

19-028994-knzrvmuiden

Eten & Drinken

Lunchpakketten

Via het inschrijfformulier kunnen lunchpakketten voor jeugdzeilers en begeleiders besteld worden voor € 7,50 per pakket. Geef bij de deelnemer dan ook het gewenste aantal voor de begeleiding op. Hou er rekening mee dat de zeilers op het water kunnen blijven voor de lunch.

De lunchpakketten kunnen in de ochtend van de betreffende dag bij de Noordkaap opgehaald worden.

19-028395-knzrvmuiden

Lunch op de wal

Op de Noordkop is het heerlijk vertoeven. Alleen vanwege Corona is het dit jaar helaas niet mogelijk daar ouders te ontvangen. Het Beachbar Team zal wel zorgen voor koffie en iets lekkers voor de zeilers en de vrijwilligers.

De Pampusbar (KNZ&RV gebouw) is wel open. De perfecte plek voor een lunch, borrel of een heerlijke cappuccino terwijl je kind aan het zeilen is. De Pampusbar heeft een kleine kaart met lunchgerechten en borrelhapjes. Bij mooi weer ook buiten op het ruime terras met uitzicht op de Vecht en het Muiderslot. Reserveren voor de lunch is niet noodzakelijk, maar heeft wel de voorkeur via tieteicos.nerevreser.[antispam].@knzrv.nl / 0294 261 434

Lunchpakketten voor de zeilers kunnen besteld worden tegelijkertijd met inschrijven voor de wedstrijden.

Diner

Lekker en makkelijk! Kom na een dag zeilen gezellig even eten bij de sociëteit van de KNZ&RV.

Tijdens de Combi Muiden heeft de sociëteit een speciale “Combi-hap” op de kaart voor de zeilers als ook de ouders. Voor €17,- krijg je een menuutje met brood, salade, een heerlijke pasta bolognese en een ijsje toe (ook vegetarisch), geef dit biji voorkeur door bij reservering

A la carte bestellen kan ook. Resereren is noodzakelijk via tieteicos.nerevreser.[antispam].@knzrv.nl / 0294 261 434, geef aan dat je Combi zeilt, dan zit iedereen gezellig bij lekaar, binnen de Corona-maatregelen.

Inschrijfbalie

In de hal van het KNZ&RV gebouw is de Inschrijfbalie.

Inschrijfbalie

Openingstijden

 

Zaterdag

08.30-12.00 uur

Aanmelding

Zondag

08.00-12.00 uur

Aanmelding laatkomers

Op de Noordkop, in de Noordkaap, kun je in de ochtend bestelde lunchpakket(-ten) ophalen.

19-028946-knzrvmuiden

Rescue RIB

In verband met de verwachte drukte stellen wij het op prijs al zoveel mogelijk RIB's de dagen vóór de Combi naar de Koninklijke in Muiden te brengen. De Havenmeester zal een ligplaats aanwijzen.

Op de parkeerplaats, nog voor het KNZ&RV gebouw, is een smalle trailerhelling waar de boten te water gelaten kunnen worden.

Kranen ribs

Rij het parkeerterrein op van de Koninklijke, links aanhouden (langs de heg) richting ‘Parkeren Bezoekers’. Bijna aan het einde is de kraan aan je rechterhand. Instructie via de Havenmeester.

 

combi-muiden-startschip