KNZRV hoofd Briefpapier

Over de Pi

1514

De Philippine, ook wel de PI genoemd, is een 16 meter lange platbodem. Om specifiek te zijn is de PI een mosselaak en het ideale schip voor zeiltochten door het hele land. Met de PI varen wij zeiltochten met jeugdzeilers van 14 t/m 17 jaar. In de weekenden in het voor- en najaar gaan wij richting Friesland, het IJsselmeer en het Markermeer . Twee keer per jaar varen wij in de mei- en herfstvakantie de Waddentocht waar wij koers zetten richting de Waddeneilanden. In de zomer kiezen wij het ruime sop en varen wij een tocht van twee weken richting een bijzondere bestemming in het buiteland. Denk hierbij aan Kopenhagen, Hamburg of Antwerpen. Kortom, een boot voor mooie zeiltochten met veel gezelligheid, muziek en gelach!

 

De PI is voor jeugdzeilers van 14 t/m 17 jaar. Aan boord van de PI leer je het reilen en zeilen zoals dat gaat op een grote platbodem. Naast zeilen zorg je ook met de gehele bemanning voor dat er goed gegeten wordt. Daarnaast is er overdag voldoende tijd om lekker achterover te liggen in het zonnetje met een heerlijk muziekje op de achtergrond terwijl de PI aan het varen is. Ook aan wal zijn er leuke activiteiten om de avond mee door te komen. Dus ook als je wat minder of zelfs helemaal niet kan zeilen is de Pi voor jou geschikt! 

Lijkt het je leuk om een keer mee te varen? Meld je dan aan voor een van onze tochten! Aanmelden gaat telefonisch en kan bij:

 Vincent Uelen: 06 25 07 25 28

Hij kan ook al je vragen over de PI en over onze tochten beantwoorden!

Voor meer informatie en voor leuke foto’s en filmpjes hebben wij ook onze eigen Facebook pagina. Deze pagina wordt actueel bijgehouden en daar vind je informatie over alle aankomende tochten. 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website