Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

LUSTRUM Jaarfeest

zaterdag 17 december 2022

 
Tijd
18:00 tot 01:00 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 1 november 2022 t/m donderdag 1 december 2022
Locatie
Amsterdam, Beurs van Berlage
 

Het Lustrumjaar sluiten we af met een daverend feest in het unieke historisch pand de Beurs van Berlage in Amsterdam, een bruisende locatie aan het Damrak die men niet snel vergeet! 

Wat kunt u deze avond verwachten? We ontmoeten elkaar in één van de prestigieuze zalen voor de borrel en een hapje. Aansluitend verzorgt de luxe-cateraar Maison van den Boer een culinair hoogstaand diner en ervaren we oneindige gastvrijheid. Tijdens het diner worden mooie wijnen geschonken, er is entertainment en de famous Hermes House Band zorgt ervoor dat het dak eraf gaat.  

 

Het Jaarfeest wordt La Grande Finale!

 

 

Nog één keer met z’n allen feesten

Nog één keer dansen tot we niet meer kunnen

Nog één keer een onvergetelijke avond

 

Op 1 november om 0:00 uur opent de inschrijving en op 1 december om 23:59 uur sluit de inschrijving. Tot en met het diner zijn de drankjes inclusief. Geheel onderaan deze pagina vindt u de inschrijfknop. Let erop dat u na de inschrijving een automatische bevestiging per mail ontvangt. Is dit niet het geval stuur dan direct een bericht naar jaarfeest@knzrv.nl

 

Ben erbij! Samen maken we 2022 onvergetelijk. We worden tenslotte maar één keer 175! De Lustrumcommissie verheugt u in grote getale te mogen ontvangen; het is ons een eer.

 

 

Bereikbaarheid Beurs van Berlage

De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en door de vele parkeergelegenheden in de buurt van de Beurs van Berlage is de auto een optie, maar houd u rekening met de vele werkzaamheden in de binnenstad en daardoor continue veranderende aanrijdroutes. U dient ook rekening te houden met gaande kerstevenementen en koopavond; dit zorgt voor vertraging. Klik op de knop onderaan deze pagina voor de mogelijkheden. 

Geen zin in OV en/of parkeerstress? De Lustrumcommissie zorgt voor vervoer per bus van Muiden naar Amsterdam op enkele minuten lopen naar de feestlocatie; een ideale manier om ontspannen op het feest te arriveren. Houd deze site en de komende nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.

 

 

Tot zaterdag 17e december!

 

Florence, Jaap, Erzsébet, Katinka, Max, Roeland, Jacqueline

 

 

Bereikbaarheid Beurs van Berlage

 

bvb-exterieur

 

man-vrouw-in-gala

 

bvb-grote-zaal-diner-41

 

hhb

 

 

 

Inschrijven