Sociëteitenrally

zaterdag 25 juni 2022

 
Locatie
Finish Muiden
 

 

Op 25 juni 2022 wordt alweer voor de 5e keer de Sociëteitenrally gereden. De rally-commissie, bestaande uit leden van de vier deelnemende sociëteiten, is al volop bezig om er weer een mooie dag van te maken.

 

Ondanks alle beperkingen hebben we gelukkig geen jaar hoeven overslaan en zien we steeds meer bekende gezichten. Op de website staan de foto’s en video van vorige edities om het geheugen wat op te frissen.

We hebben er dit jaar voor gekozen om weer naar de Utrechtse heuvelrug en de Veluwe te gaan. Er zijn daar toch wel erg mooie plekken om te doorkruisen. We starten op het landgoed Woudschoten in Zeist. Dat is op zaterdag 25 juni de uitvalsbasis voor een mooie rit over de Veluwe.

 

De finish is in Muiden, waar de jarige KNZ&RV onze gastheer zal zijn!!

 

Afgelopen december hebben we u gevraagd of een overnachting met een programma op de avond voorafgaand aan de rally op prijs zou worden gesteld. De reacties waren voldoende om op de startlocatie een aantal kamers te reserveren. Met de aanwezigen op de vrijdag avond drinken we een borrel om ons lustrum te vieren en hebben we een verrassing in petto. Natuurlijk kunt u ook gewoon op zaterdag-ochtend naar Zeist rijden en zich aldaar bij ons voegen.

Via de website www.societeitenrally.nl kunt u zich nu inschrijven voor de rally. Ook dit jaar maakt uitzetter Eric Klunder weer twee verschillende routes: een makkelijke toerklasse en een meer uitdagende sportklasse.

 

Na inschrijving ontvangen de deelnemers een link om een kamer op Woudschoten te boeken en informatie over de navigatiecursus.

 

We kijken er naar uit.

 

Namens de stichting Sociëteitenrally,
Romke de Vries
Louise de Blécourt
Peter Glavimans
Matthijs Goes
Chris Soesman
Ed van der Vorst
Arènso Bakker