Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

Start indoortrainingen

dinsdag 1 november 2022

 
Inschrijfperiode
dinsdag 25 oktober 2022 t/m zaterdag 31 december 2022
Locatie
Gymzaal PC Hooftschool Muiden
 

Indoor-trainingen voor àlle leden KNZ&RV 

De indoor-trainingen van vorig jaar pakken we weer op. Vanaf 1 november worden de indoortrainingen aangeboden op de dinsdag- en donderdagavond. Net zoals vorig jaar staan de trainingen onder leiding van een professioneel en ervaren team. Ondanks het feit dat de trainingen gericht zijn op de roeisport, zijn naast de roeiers ook de zeilers en andere leden meer dan welkom. Iedereen is dus welkom; getraind, minder getraind, jeugd of senior, roeier of zeiler. 

De trainingen hebben als doel je sterker en fitter te maken ten behoeve van het uitoefenen van de roeisport. Tevens komt het je uithoudingsvermogen ten goede en, niet onbelangrijk, de trainingen verminderen de kans op blessures. Inmiddels heeft de club geïnvesteerd in eigen dumbbells, halters en ander professioneel materiaal. We doen graag een beroep op de deelnemers om er afwisselend voor te zorgen dat dit materiaal per training steeds aan- en afgevoerd wordt naar de trainingslocatie, in afwachting van de mogelijkheid de materialen op de locatie te stallen. 

 

Er wordt wederom gebruik gemaakt van de gymzaal van P.C. Hooftschool in Muiden op slechts 3 minuten lopen van de club. De eerste training zal dinsdagavond 1 november gegeven worden.

Het team van trainers bestaat uit:

 • Martijn van Rossum - Coach bij de Koninklijke; roeicoach-3 diploma en heeft gewerkt als hoofdinstructeur bij roeicentrum Berlagebrug.
 • Frits Eggink – (sport-)fysiotherapeut en roeiend in team KNZ&RV Coastal team Heeren1
 • Lotte Terwindt –Samen met Laurien Vermulst roeiend in KNZ&RV Coastal team 4Beaufort. Lotte geeft wekelijks bootcamp trainingen.
 • Margot Eras - roeicommissie Koninklijke Opleiding & Instructie; geeft roeicursussen aan meeste nieuwe roeileden.
 • Laurien Vermulst – wereldkampioen lichte dubbel-twee, Olympische Spelen 1992/1996 en roeiend in KNZ&RV Coastal team 4Beaufort

!! Lijkt het je leuk aan te sluiten bij bovenstaand team en heb je affiniteit met het geven van groepstrainingen meld je dan bij de roeicommissie via secretaris.roeien@knzrv.nl

 

Praktische gegevens

 • Periode: dinsdagavond 1 november 2022 tot en met februari 2023
 • Locatie: Gymzaal PC Hooftschool Muiden, Constantijn Huygenslaan 1, Muiden
 • Indoor trainingsmogelijkheden:          
  • Dinsdag          19:00-20:15 en 20:15 -21:30
  • Donderdag     19:00-20:15 en 20:15 -21:30
 • Individuele bijdrage: Euro 60 voor gehele periode. 

Toelichting bijdrage

Voor het bedrag van Euro 60 kun je de gehele periode trainen, uitgaande van 1 x per week. Alleen als er plaats beschikbaar is, kun je vaker trainen. Stap je later dan 1 november in dan betaal je hetzelfde bedrag. Eerder uitstappen geeft geen restitutie.

 

Meedoen?

Meedoen gaat gepaard met enkele verplichtingen. Je hebt van te voren betaald en je vult de planner correct in. Correct invullen betekent uiterlijk 2 dagen van tevoren aan/afmelden; en niet deelnemen als de planner als dusdanig is ingevuld.

De planner wordt op dit moment opgetuigd en gedeeld met de ingeschrevenen zodra deze klaar is.

Wil je gebruik maken van dit aanbod en heb je zin in squats, jumping jacks, uppercuts, planking, en lunges, schrijf je dan snel nu in.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een email naar secretaris.roeien@knzrv.nl 

 

Het meedoen aan de indoortraining is vrijwillig, op eigen verantwoording en voor eigen risico van de deelnemer. De KNZ&RV is op geen enkele wijze verantwoordelijk of kan geen (geldelijk) aansprakelijkheid aanvaarden voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers; dit geldt tevens voor verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemer.

 

 

 

Inschrijven