Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

Coastal weekendtrainingen

zaterdag 12 november 2022

 
Inschrijfperiode
maandag 7 november 2022 t/m zaterdag 31 december 2022
Locatie
Muiden
 

Beste Coastal roeier,

We hebben je over dit initiatief geïnformeerd op 26 oktober jl via een nieuwsbrief. Nog even in het kort:

De roeicommissie gaat coastaltrainingen aanbieden waar alle coastalroeiers geheel vrijblijvend aan kunnen meedoen. Deze in totaal 4 trainingen per weekend zullen plaatsvinden op zowel de zaterdag- als de zondagochtend, van 09:00 tot 11:00 en van 11:00 tot 13:00 uur.

Het principe gaat uit van een plezierige en leuke manier van intensief en effectief met elkaar trainen; dames, heren, mix en op àlle niveaus. Onder leiding van ervaren coaches kan worden geroeid in onze coastal vieren, dubbel-twee en skiffs. De indeling geschiedt op basis van de door jouwzelf ingevulde planner. Bij de bootindeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de individuele roeier. 

 

Huidige bloktijden

De huidige bloktijden van de teams op zaterdag- en zondagochtend worden gelijk gesteld aan de trainingstijden hierboven genoemd. Dit betekent dat sommige teams de huidige bloktijden moeten aanpassen. We lichten dit toe met een voorbeeld:

Stel coastal team A heeft een bloktijd op zondagochtend van 09:30-10:00 uur. Deze bloktijd komt vanaf zaterdag 12 november te vervallen. Dit team A kan de bloktijd aanpassen naar 09:00-11:00 of 11:00-13:00 en meedoen met de weekendtrainingen òf kan een bloktijd kiezen ná 13:00 of op een andere dag. In het eerste geval - aanpassen naar nieuwe tijden en meedoen - wil de roeicommissie graag weten of team A in dezelfde samenstelling wil blijven roeien.

Dit voorbeeld geldt uiteraard ook voor de zaterdag.

NB: de mogelijkheid blijft bestaan dat een ieder/elk team buiten deze zaterdag-/zondagochtenden eigen trainingen organiseert.

 

Inschrijven en mySportsplanner

Vandaag nemen we de volgende concrete stap: de inschrijving en introductie van de planner voor deze 4 trainingsmomenten.

Aanmelden voor deze trainingen is gratis en kan via onderstaande link naar het inschrijfformulier. Daarin wordt ook gevraagd naar je stuurervaring en het wel of niet in het bezit hebben van o.a. Vaarbewijs 2. Per toerbeurt word je namelijk ook ingedeeld om te sturen, de rib te varen of als 2e persoon de rib te bemannen. 

Na inschrijving krijg je een mail met een uitnodiging voor de groep: ‘Weekendtraining Coastal’ in mySportsplanner. In deze groep kan je vervolgens wekelijks (uiterlijk dinsdagavond) invullen op welk moment je een training wilt volgen. 

MySportsplanner kent 3 kleuren en die worden door de planners als volgt geïnterpreteerd:
GROEN: ik kom wel
GEEL: ik kom niet (!) 
ROOD: ik kom niet

De eerste trainingen staan al gepland voor komend weekend 12 en 13 november dus meld je direct aan, zet je op GROEN en we zien je zaterdag of zondag op het vlot voor een gezellige en effectieve training.

 

Voor vragen kun je volgend emailadres gebruiken: neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl

 

Met vriendelijke groet,

De roeicommissie

 

 

 

Inschrijven