Sociëteiten avond

donderdag 30 maart 2023

 
Tijd
18:00 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 13 maart 2023 t/m zondag 26 maart 2023
Locatie
Societeit Muiden
 

Geachte leden,

 

Na een lange winter, met leuke en interessante heeren- en damessociëteitavonden, wordt het tijd om een oude traditie weer in ere te herstellen en willen we graag, op donderdag 30 maart a.s., een gezellige sociëteitavond voor alle leden en hun partners organiseren.

Tim Visser, Buishavenligger en bekende uit het blad Zeilen, neemt ons tijdens zijn verhaal mee naar waar velen alleen van kunnen dromen: Volg je hart en volg je dromen / Zeilreis oost Atlantic.

Het verhaal is naast een zeilreis, vooral het avontuur. Een ontdekkingsreis op het gebied van zeilen, nieuwe (ei)landen, mensen, technische problemen en bovenal een ontdekking als gezin. Met alle mooie belevenissen, maar ook de tegenslagen. Maar bovenal het volgen van je hart!

Onze chef-kok Jaap serveert deze avond een 3-gangen menu bestaande uit een egg benedict met gerookte zalm en een geroosterd brioche broodje, hoofdgerecht een heerlijke runderstoof met groente, spek en paddenstoelen en als dessert koffie met een friandise.

Wij beginnen om 18.00 uur met de borrel en gaan om 19.00 uur aan tafel, en om ca. 20.15 uur zullen wij het woord aan Tim geven.

 

Aanmeldingen aub voor 29 maart via onderstaande link.

 

Tot donderdag 30 maart

 

 

 

 

Inschrijven