KNZRV hoofd Briefpapier
Website jeugd 1

Combi Muiden 2017

Welkom op de pagina van de Combi Muiden! In de voorjaarscombi van de Combi Amsterdam is de Combi Muiden de laatste in de serie van vijf. Deze laatste voorjaarscombi is dan ook de zogenoemde ‘Slot Combi Amsterdam’ voor plaatsing voor de Landelijke Combi Finale in Hoorn op zondag 17 september. De Combi Muiden zal georganiseerd worden door de KNZ&RV. Met de hulp van vele vrijwilligers kan dit evenement tot een succes gemaakt worden. Wij wensen iedereen dan ook veel plezier & succes!

Inschrijving deelnemers

Deelname aan de Combi Muiden gaat via het online inschrijfformulier van sportinschrijving. Klik hier voor de link naar Sportinschrijving

Notice Of Race

Klik hier voor de volledige tekst van de Notice Of Race (NOR) van de Combi Muiden

Sailing Instructions - Wedstrijdbepalingen

Klik hier voor de volledige tekst van de SI-WB Combi Muiden 2017. Deze documenten graag zelf thuis uitprinten.

 

Praktische informatie

Klik hier voor alle praktische informatie rondom de Combi Muiden 2017

 

23 33 dsc07109 32648473160 o

NIEUW! Pilot ‘Live Tracking’

Tijdens deze Combi willen we een proef uitvoeren voor de Optimist A en B, waarbij we Live Tracking willen gaan weergeven. Dit gebeurt aan de hand van eigen mobile telefoons, in door de KNZ&RV aangeboden waterdichte hoes.

Installeren

Wanneer de gratis Android of iPhone app RaceQS (http://raceqs.com) wordt geïnstalleerd, kan met 1 druk op de knop (na eenmalig invoeren zeilnummer) de Live Tracking worden aangezet. Fantastisch voor de thuisblijvers en ouders aan wal die op groot scherm kunnen volgen! Tijdens de wedstrijden zullen deze te volgen zijn op http://raceqs.com/regattas/58233

Let op, wanneer kinderen de telefoon in hun tonnetje meenemen, dat het tonnetje in de eigen boot meegaat en niet in de coachboot gaat… gebruik de waterdichte hoes!

Eten & Drinken

Lunchpakketten

Via het inschrijfformulier kunnen lunchpakketten voor zeilers en begeleiders besteld worden voor € 6,00 per pakket. Geef bij de deelnemer ook het gewenste aantal voor de begeleiding op. Hou er rekening mee dat de zeilers op het water kunnen blijven voor de lunch. De lunchpakketten kunnen in de ochtend van de betreffende dag bij de inschrijfbalie opgehaald worden.

Lunch op de wal

Dat kan in de Pampusbar (KNZ&RV gebouw). Reserveren is niet noodzakelijk. Een perfecte plek voor een lunch, borrel of een heerlijke cappuccino. De Pampusbar heeft een kleine kaart met lunchgerechten en borrelhapjes. Bij mooi weer ook buiten op het ruime terras met uitzicht op de Vecht en het Muiderslot.

Diner

Tijdens de Combi Muiden is er de mogelijkheid, via het inschrijfformulier, in te schrijven voor de ‘Koninklijke Kliek’ op zaterdagavond in de Pampusbar. Geef bij de deelnemer ook het gewenste aantal eters voor de ouders/begeleiding/broertjes of zusjes op. Kosten:

  • € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar
  • € 15,- vanaf 12 jaar

Rescue ribs

In verband met de verwachte drukte stellen wij het op prijs al zoveel mogelijk ribs al in dagen vóór de Combi naar Muiden te brengen. De Havenmeester zal een ligplaats aanwijzen.

Op de parkeerplaats, nog voor het KNZ&RV gebouw, is een helling waar de boten vanaf de trailer te water gelaten kunnen worden.

Kranen ribs

Rij het parkeerterrein op van de KNZ&RV, links aanhouden (langs de heg) richting ‘Parkeren Bezoekers’. Bijna aan het einde is de kraan aan je rechterhand.

 

 

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Zoek op de website