coatsal-rowing-dames-26-mei

ENQUÊTE ROEIEN 

We willen je vragen een keuze te maken uit één van de volgende categorieën; welke past het best bij jou en waarom ?

Categorie wedstrijdroeier

Wedstrijdroeiers trainen zeer intensief (4 keer per week of meer) en zullen een gooi doen naar het winnen van het KNRB Nederlands Coastal klassement. De teamindeling wordt bepaald door een coach. Dit klassement bestaat uit 8 wedstrijden dat aftrapt met de Royal Pampus Cup op 1 april, georganiseerd door de KNZ&RV. 

Categorie competitieroeier

Competitieroeiers hebben met elkaar gemeen regelmatig te trainen (2 tot 4 keer per week) en (enkele van de) KNRB Coastal klassementswedstrijden te starten, zoals de relatief rustige wedstrijden Royal Pampus Cup, Coastal Loosdrecht en IJmeer Challenge.

De teamindeling kan aan een coach worden overgelaten, maar een vriendenteam behoort ook tot de mogelijkheden. De categorie competitieteams is de volgende stap nà het afroeien en/of een mogelijkheid om meer of minder intensief te trainen naar een wedstrijd toe. 

Categorie toerroeier

Toerroeiers zijn roeiers die regelmatig (1-2 keer per week) recreatief roeien en hun eigen doelen stellen: deelnemen aan toertochten, thuis- en of onderlinge wedstrijden, of werken aan conditie en techniek. Alles kan, niks moet.

Voor de begeleiding van roeiers en roei-gerelateerde activiteiten binnen de club is de roeicommissie altijd op zoek naar enthousiaste leden. Vind je het leuk om de roeicommissie te ondersteunen? geef dan aan voor welke activiteiten. (meerdere antwoorden mogelijk)  

Beschik je over vaar- en roeibevoegdheden dan willen we dat ook graag weten.