Nieuwe horecamanager
Mijn naam is Enrique Schackman, 48 jaar oud geboren te Amstelveen en opgegroeid in Huizen in een echt horeca gezin.

Mijn ouders hebben o.a. De sijsjesberg, De Bun en De Lunet gerund. Na de pensionering van mijn vader heb ik zijn horeca bedrijf overgenomen. Maar het buitenland begon te kriebelen dus vertrok ik samen met mijn vrouw naar Oostenrijk (Alpendorf) om een hotel met aantal appartementen te runnen. Wij hebben hier een aantal jaren met veel plezier gewerkt en gewoond. Uiteindelijk ben ik weer in Nederland beland en heb een jachthaven eetcafé gepacht. Hier was een grote gelijkenis met de Koninklijke. Watersport heeft mij ook altijd zeer aangesproken.

Graag maak ik binnenkort met u kennis. In het komende seizoen gaan wij onze uiterste best doen om het uw allen naar de zin te maken.

Mocht u een leuke activiteit, verjaardag of een ander evenement willen organiseren, stuur uw aanvraag naar tieteicos.[antispam].@knzrv.nl of loop gezellig binnen om e.a. door te nemen.

Tot snel in de sociëteit.

Enrique Schackman
Horecamanager

 

 

 

Bericht Commissaris Sociëteit
Sinds 1 maart is Enrique Schackman in dienst gekomen als nieuwe horecamanager. Hij gaat er voor zorgen dat een gestroomlijnde organisatie, een goede kwaliteit van lunch, diner en bediening gewaarborgd wordt met wisselende gerechten en speciale avonden met bijzondere gerechten.

Er wordt ook een nieuw kassasysteem geïnstalleerd waardoor o.a. sneller afgerekend kan worden. Op uw mobiel kunt u, na installatie van een app., precies zien hoe groot uw saldo is en wat u precies geconsumeerd heeft, na afrekening.

Dit seizoen ligt de aandacht bij de Pampusbar met terras. Daar vindt de meeste reuring plaats, daar gebeurt het. Afhankelijk van het weer en het aantal mensen beneden op het terras zal de sluitingstijd flexibel zijn. Niet meer, zoals vorig jaar, dat na 18.00u de bar sluit. Wel blijft de regel, dat alleen boven gedineerd kan worden. 

Als horecateam gaan we ervoor!

Bart Mouwen
Commissaris Sociëteit