Voor volwassenen: Zeilen in een Laser

Het is heerlijk om aan het eind van de dag even uit te waaien in het avondlicht. Wanneer dit wordt gecombineerd met de begeleiding van ervaren trainers voelt een doordeweekse avond opeens als een hele leerzame mini-vakantie!

Vanaf begin mei zal er weer wekelijks een groep cursisten op het water zijn op dinsdagavond. En het beste nieuws: er is ruimte voor meer deelnemers in deze groep!

We vergroten onze boathandling, boatspeed en oefenen wedstrijdsituaties. Zeilvaardihgeid is vereist, maar het gezelschap is bont en omvat een breed spectrum aan ervaring.

Deelname is mogelijk voor leden van de Vereeniging en kan in de eigen Laser of een Laser van de Vereeniging. Op de Noordkop tuigen we op en gaan we rond 19.15 uur het water op. Verder is nodig een wetsuit, zeilschoentjes en een zwemvest. Er worden twee periodes van 6 lessen georganiseerd, buiten de schoolvakanties.

Heeft u belangstelling? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Stefan Coronel (lenoroc.feets.[antispam].@gmail.com) of mail naar nelieznessawlov.[antispam].@knzrv.nl

De kosten voor zes sessies (uitgaande van minimaal 6 deelnemers):

  • € 120,- voor zeilers die een Laser van de Vereeniging gebruiken
  • € 60,- voor zeilers met een eigen Laser.