Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Activiteiten komend weekend

Geplaatst op 21-06-2019  -  Categorie: Komend Weekend

Geachte leden,

Aankomend weekend belooft weer een druk en leuk weekend te worden.

Vrijdagavond is het Midsummernight en de weersvooruitzichten zijn goed! Dus wat is een betere dag dan de langste dag van het jaar om met zijn allen de Zon Onder te Zeilen (ZOZ). Iedereen is welkom: zeilboot, roeiboot en motorboot! Ook opstappen is mogelijk. Aanmelden is niet nodig, dus kom als u zin heeft. We verzamelen om 18.30 in de Pampus Bar en gaan om ca.19.00 uur het water op.

zoz-foto

Komend weekend vindt in Loosdrecht de derde Coastal wedstrijd voor het NL-klassement plaats en maar liefst 9 ploegen van de KNZ&RV zullen daar acte de presence geven. Te weten 5 damesploegen en 4 herenploegen, waarvan 1 combinatie ploeg. Heel veel succes allen!

De PI is richting Friesland en is daar weer moederschip voor het kamp ‘Zomerzotheid’. Veel plezier gewenst!

Op Muidenhaven zijn vrijdagavond en zaterdagmorgen deelnemers aan de Markervuur aanwezig. De haven zal vol liggen met ronde- en platbodems die zaterdagmorgen vertrekken richting Volendam. Zondagmiddag keren de deelnemers weer terug naar de haven.

mv19

Op zaterdag en zondag vindt op onze Vereeniging een groot zeilevenement voor de jeugd plaats: de Combi Muiden. Wij verwachten dit weekend ruim 122 boten, met bijbehorende kinderen en ouders/begeleiders.

Er is gedurende komend weekend, met ingang van vrijdag 21 juni, zeer beperkte mogelijkheid om te parkeren op de Vereeniging. Het beleid hieromtrent is als volgt:
Geen parkeerruimte op de Noordkop:
Op de Noordkop is geen parkeermogelijkheid van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni ivm het stallen en optuigen van bootje
Beperkte parkeerruimte bij de Sociëteit:

De parkeerplaats bij de Sociëteit zal op zaterdag en zondag grotendeels gebruikt worden voor een “kiss and ride” systeem, waarbij begeleiders de kinderen, bootjes en bagage kunnen droppen om vervolgens elders te parkeren. Er zal daardoor beperkte parkeerruimte beschikbaar zijn bij de Sociëteit. Zie onder punt 3 voor de alternatieve parkeermogelijkheden.
Alternatieve parkeerruimte op 22 en 23 juni:

Gezien we ruim 122 boten verwachten verzoeken we jullie zoveel mogelijk te carpoolen - indien mogelijk. Voor onze KNZ&RV zeilers en roeiers kom op de fiets! We hebben beperkt parkeerplekken beschikbaar 'op de dijk' maar alleen als er netjes naast elkaar en zo ver mogelijk naar voren (tegen de heg of op de schuine kant) geparkeerd gaat worden. Is het parkeerterrein vol dan kun je parkeren op een van de parkeerplaatsen van Muiden (zie hieronder) onder aanwijzing van de parkeerwacht.
P1 (A) > P Muiden, Mariahoeveweg
P2 (B) > Parkeerplaats Vestingplein, Muiden
P3 (C) > Carpoolplaats Muiden, Maxisweg

Er zijn op 22 en 23 juni parkeerwachten aanwezig om een en ander in goede banen te leiden. Er wordt uiteraard van u verwacht dat u zich aan de instructies van deze parkeerwachten houdt. Als leden zult u hiervan hinder gaan ondervinden en wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking.

Een goed weekend gewenst.

Met vriendelijke groet,

Eric J.N. van der Ley
Commisaris Wal