Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Cees Kurpershoek - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Geplaatst op 26-04-2020  -  Categorie: Nieuws
Geachte leden,

Het is ons een genoegen u te laten weten dat ons erelid Cees Kurpershoek op vrijdag 24 april jl. door Burgemeester Han ter Heegde, Gooise Meren, namens Zijne Majesteit de Koning is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Naast dat hij tot 2018 Nationaal erkend wedstrijdleider van het Koninklijk Nederlands Watersportverbond is geweest, heeft hij zich jarenlang ingezet als wedstrijdleider, jury- en/of comitélid voor of namens de Koninklijke. Zo heeft hij zich onder meer ingezet voor de Holland Regatta in Medemblik, de Flevo Race, De Grote Prijs der Stadt Enkhuizen (Draken), het Europees Kampioenschap Jeugd 470 te Medemblik, de Zuiderzee Regatta, Delta Lloyd Regatta Medemblik, IFDS Wereld Kampioenschap gehandicapte zeilers, en nog vele, vele andere zeilwedstrijden.

Cees Kurpershoek heeft veel voor de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging betekend en wij spreken onze bijzondere waardering uit voor al zijn vrijwilligerswerk voor de Vereeniging. Al zijn activiteiten voor de Koninklijke heeft Cees altijd met veel plezier verricht. Een bijzonder mens en een zeer gewaardeerd lid.

Van harte gefeliciteerd!

Namens het Bestuur,

Michiel van Dis, voorzitter

cees-kurpershoek-ridder-groot-website