Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Damessociëteit - 28 november

Geplaatst op 04-11-2019  -  Categorie: Activiteiten

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van de Damessociëteit op donderdag 28 november aanstaande. Deze avond zal Françoise Mittertreiner onze gastspreker zijn. Françoise is de eigenaar en oprichtster van MFilms. Zij is regisseur, cameravrouw en smartphone-fotograaf en verzorgt praktijkgerichte smartphone- en fotografieworkshops in Filmatelier Bussum.  

Françoise studeerde filmwetenschappen in Perth. Daarna werkte zij als producent en regisseur van documentaires en bedrijfsvideo’s. In 1989 ging zij aan de slag bij Joop van den Ende als productieleider en later bij het documentaire-productiehuis Amber Film. Van 1991 tot 2012 actief in verschillende marketing- en business development-functies en sinds 2013 weer als filmmaker en filmproducent.

 

Klanten aan het woord: 
- “Je leert in een dag heel erg veel, je wordt meteen aan het werk gezet om zo in de praktijk alle do’s en dont’s te leren. Je leert denken in beelden en door het monteren een logisch interessant filmpje te maken”.
- “Echt een aanrader als je de mogelijkheden van het filmen met je smartphone wilt leren kennen en gebruiken.”

 

Er worden door ons heel wat foto’s en filmpjes gemaakt van familie, (klein-)kinderen, tijdens vakanties, maar vooral aan boord: goed bedoeld maar niet altijd met het gewenste resultaat. Waar moeten we op letten, hoe moeten we “kijken” om goed beeldmateriaal te krijgen?
Françoise zal vast en zeker deze avond een tip van de sluier oplichten.

 

Programma
18.00 uur: borrel
18.45 uur: diner
20.00 uur: lezing

Kosten: 25 euro. Drankjes gaarne p.p. afrekenen.

Aanmelden: tot uiterlijk 25 november via de website van de KNZ&RV

 

Hartelijke groet,
Kokkie, Jacqueline, Carry en Hanneke