Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

De Koninklijke roeit de KiKaRow

Geplaatst op 28-06-2019  -  Categorie: Activiteiten

En vele roeiverenigingen gingen ons al voor in het 2019 KiKaRow Rondje Nederland. Een rondje van maar liefst 1400 km door Nederland.
De KNZ&RV doet natuurlijk ook mee en wel op zondag 7 juli. The Vin – de yole de mer van KiKaRow – arriveert in de middag vanuit Almere Zuidersluis en daar neemt onze Vereeniging het over en varen we naar de Oranjesluizen Amsterdam, een tocht van circa 10 kilometer.

HET DOEL SPONSOREN
KiKaRow is aardig op weg om het doel te bereiken: €500.000 inzamelen voor de LATER-poli van het Prinses Màxima Centrum.
De giften van onze leden worden natuurlijk zeer gewaardeerd. Je kunt direct doneren via deze link.

WEES ERBIJ OF DOE MEE
Rond 14:15 uur arriveert The Vinvanuit Almere in Muiden. Wees erbij om de roeiers te onthalen.
Meedoen kan ook. Roei het stuk Muiden-Oranjesluizen in The Vin, of escorteer The Vin en roei mee in één van onze eigen boten. Een tocht van 10 kilometer, geef je op via neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl.

KIKAROW - RONDJE NL
Op 13 april 2019 is KiKaRoW begonnen aan 1.400 km roeien door Nederland, het “Rondje NL”. De start heeft plaatsgevonden bijroei-en kanovereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn.

Vanaf daar gaat de tocht in veertien weekenden van roeivereniging naar roeivereniging. Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand wordt door ex-kinderkankerpatiënten, (KiKa-roeiers) en/of hun familie vrienden, de buddy’s.

Er wordt geroeid in “The Vin”, een zeeroeiboot, yole de mer 35 met 1 stuurman/vrouw en 4 roeiers. Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen vaart op het hele traject de Tjerck Hiddes van het reddingmuseum/KNRM.

Lees verder op de site van Kika en KiKaRow

We zien je deelname graag tegemoet!

De roeicommissie