26 mei De Nationale Avondtocht

Geplaatst op 10-03-2024  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: roeicommissie

BERICHT VAN DE R.& Z.V. DE AMSTEL

Met veel plezier kondigt de Toercommissie van R.& Z.V. De Amstel haar speciale Nationale AvondTocht aan, speciaal omdat het een onderdeel is van de viering van het 150-jarig jubileum van die vereniging. De tocht, met een avondmaaltijd op de sociëteit, wordt gehouden op zondag 26 mei van 16.00 u. tot 18.30 u. en staat open voor teams die in een C2x+, C3x+, C4x+ of een wherry de route door de Amsterdamse grachten willen varen. De tocht wordt gevaren in boten van R. & Z. V.  of Amsterdamse zusterverenigingen. De tocht wordt gevaren in boten van R. & Z. V.  of Amsterdamse zusterverenigingen.

Met de jubileumcommissie zijn we bezig plannen uit te werken die aan de tocht een zeer feestelijk tintje zullen verlenen.

 

De toercommissie heeft de kosten per deelnemer bepaald op € 30,-. De aanmelding is geopend en zal sluiten op 19 mei a.s. of bij het maximale aantal van 150 roeiers (plm. 40 boten) die zich via dit AANMELDFORMULIER hebben opgegeven. De inschrijving is definitief na betaling zoals aangegeven op het aanmeldformulier. De ingeschreven teams krijgen via hun teamleider daarover bericht.