Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

First Aid Training 25 april of later in het seizoen

Geplaatst op 28-02-2021  -  Categorie: Activiteiten

Onderstaande kan alleen doorgaan indien de COVID-richtlijnen het toelaten, op dit moment is een dergelijke bijeenkomst op de Vereeniging helaas nog niet mogelijk. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u dat wel alvast doorgeven via onderstaande contactgegevens zodat u op de reserveringslijst komt.

Altijd al willen weten wat te doen bij een medische noodsituatie aan boord? Of bent u aan het voorbereiden voor de Fastnet Race of andere wedstrijd waar een First Aid certificaat voor vereist is?

Op 25 april a.s. wordt voor de tweede keer op onze vereniging een officiële MCA Elementary First Aid training georganiseerd! De cursus zal worden verzorgd door Floris Oud in samenwerking met de Engelse organisatie Medical Support Offshore. Het certificaat is internationaal geldig en wordt erkend als First Aid training voor de World Sailing Offshore Special Regulations. 

Tijdens de cursus worden typische noodsituaties aan boord behandeld als onderkoeling, verdrinking en brandwonden. Daarnaast zal er ook veel praktisch worden geoefend met onder andere reanimeren en verbinden van verwondingen.

De cursus zal door gaan minimaal 6 inschrijvingen. Er is plaats voor maximaal 12  deelnemers.

Kosten: £ 165,-

Tijd: 08:30-17:00

Voor inschrijven of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Floris Oud
duowrf.[antispam].@gmail.com
06-15957936