Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Heerensociëteit - 21 november

Geplaatst op 05-11-2019  -  Categorie: Activiteiten

Na uw overweldigende opkomst bij de presentatie van Jan Geesink en Frits Daarnhouwer over “De Vrijheid” op 17 oktober j.l. richt ik nu graag uw blik op het geopolitieke vlak.

Op 21 november houdt Henk Schulte Nordholt een lezing over de oplopende spanningen tussen de Verenigde Staten en China – en de (gewenste) opstelling van Europa en Nederland.

 

Henk Schulte Nordholt is sinoloog, publicist en zakenman en wordt in de media als de China-kenner bij uitstek genoemd en dan ook vaak voor interviews en commentaar gevraagd. Henk schreef een zestal boeken over China en over zijn reistocht per fiets van Lhasa in Tibet naar Kathmandu in Nepal. Hij is zojuist teruggekeerd van een fietstocht door Bhutan en betrokken bij een project om de laatste tijgers van dat land te redden.
Kortom: Henk heeft een scherp oog voor de geschiedenis, cultuur, politiek , maatschappij, flora en fauna in het Verre Oosten.

Graag nodig ik u voor deze bijzondere presentatie uit en zet ik in op een hoge opkomst uwerzijds.
Wij beginnen weer om 18.00 uur met het gebruikelijke drankje vooraf, gaan dan om 19.00 uur aan tafel, opdat wij om circa 20.00 uur het woord aan Henk kunnen geven.  

Aanmeldingen a.u.b. vóór 18 november bij Robert Giele via email (eleiglner.[antispam].@gmail.com) of via tel.nr 06 2243 8036.  

Tot 21 november!!
Met vriendelijke groet,

Matthijs van den Adel
Voorzitter Heerensociëteit

 

PS Mocht u onverhoopt uw aanmelding niet gestand kunnen doen, meldt u zich dan a.u.b. op tijd af en voorkom zomede de doorbelasting van het diner.