Indoortrainingen - het kan weer!

Geplaatst op 13-10-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: roeicommissie

DE INSCHRIJVING IS GESOTEN. HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT.

 

De indoor-trainingen gaan dit winterseizoen weer van start. We maken gebruik van een geweldig mooie nieuwe locatie: Sporthal Bredius van Sportpark Bredius aan de Maxisweg 20 in Muiden. De trainingen worden op de donderdagavond aangeboden startend op 9 november van 19:45 – 21:00 uur.

Ondanks het feit dat de trainingen gericht zijn op de roeisport, zijn naast de roeiers ook de zeilers en andere leden meer dan welkom. Iedereen is dus welkom; getraind, minder getraind, jeugd of senior, roeier of zeiler. 

De trainingen hebben als doel je sterker en fitter te maken ten behoeve van het uitoefenen van de roeisport. Tevens komt het je uithoudingsvermogen ten goede en, niet onbelangrijk, de trainingen verminderen de kans op blessures.

Hetzelfde, en voor de deelnemers van voorgaande jaren bekende professionele team, staat weer voor je klaar: Martijn, Lotte en Laurien zwepen je elke training op, om na de training met een voldaan gevoel weer huiswaarts te gaan.

  • Martijn van Rossum – hoofdcoach van KNZ&RV en in het bezit van roeicoach-3 diploma.
  • Lotte Terwindt – roeiend in team Moulin Rouge - winnaars van KNRB Coastal-vieren klassement 2023. Lotte is ook bekend met het geven van bootcamp-trainingen.
  • Laurien Vermulst – wereldkampioene lichte dubbel-twee, Olympische Spelen 1992/1996 en roeiend in KNZ&RV Coastal team 5Beaufort.

Zin in meer? Vanaf januari zullen er ook wekelijks ergometertrainingen aangeboden worden op ons eigen KNZ&RV terrein. Tegen die tijd meer daarover. 

Voldoende geïnspireerd? Doe je mee? Heb je zin in squats, jumping Jack, uppercuts, planking en lunges, dan is er goed nieuws want de inschrijving is geopend !!

Klik voor meer informatie en inschrijving op onderstaande knop. De deelnemers zullen richting de eerste training van 9 november meer specifieke informatie ontvangen.

Inschrijving Indoortrainingen

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Martijn, Lotte of Laurien of stuur een email naar neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl