Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Jeugdfeest 18 november

Geplaatst op 14-11-2017  -  Categorie: Algemeen

Beste Jeugdleden & ouders,

Over minder dan tien dagen is het al zo ver! Het jeugdfeest van de KNZ&RV. Op zaterdag 18 november wordt het tijd om weer helemaal los te gaan. Dit jaar wordt het jeugdfeest voor het eerst helemaal georganiseerd door het jeugdbestuur.

We gaan er iets super leuks van maken! Zowel voor jong en oud.

Het feest heeft namelijk een thema dit keer:

Hippies&70ties

Ga voor die echte hippie look of voor dat 70ties uiterlijk. Verkleden is niet verplicht, maar je kan wel een leuke prijs winnen als je als beste verkleed bent.

We beginnen de avond met activiteiten voor de jeugd jonger dan twaalf, om 17.30.

De ouders kunnen dan even borrelen. Hierna is de rest van de jeugd welkom om 19.00 voor een diner met iedereen, hierbij zijn ook de ouders welkom.

De jeugd die jonger dan twaalf jaar is kan om 22.00 weer opgehaald worden, voor de rest gaat het feest tot 00.30 door. Ouders kunnen tijdens het feest terecht in de Pampusbar.

De locatie van het feest blijft nog even geheim… het zal wel op het terrein van de club zijn. Hou onze social media goed in de gaten voor hints.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dominique, secretaris jeugdzeilen, siraterces.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl. Vermeld het aantal deelnemers (jeugd & ouders; zie spelregels hieronder) en eventuele voedsel allergieën.

Kosten voor het diner: t/m 14 jaar € 22,50 en 14 jaar en ouder € 30,- (inclusief drankjes). Dit bedrag kan na afloop van het diner in de Pampusbar worden afgerekend.

Tot 18 november!

Het gaat aan geweldig feest worden.

Vriendelijke groet, namens het Jeugdbestuur,

Storm Rechsteiner

Voorzitter Jeugdbestuur

Spelregels inschrijven 

  • - Aanmelden voor diner o.v.v. namen deelnemers en -indien noodzakelijk- vermeld wie er een dieetvoorschrift heeft en welke soort allergie.
  • - Kosten diner t/m 14 jaar 22,50 EUR p.p. en 15 jaar en ouder 30,00 EUR p.p. (inclusief drankjes)
  • - Aanmelden kan t/m woensdag 15 november 17.00 uur per reply mail.
  • - Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, indien we meer aanmeldingen krijgen dan er plek is zullen we een wachtlijst starten. 
  • - Betalen kan na afloop van het diner in de Pamusbar. Hier zal een lijst liggen met de deelnemers en op afgestreept worden indien betaald is. Vergeet je te betalen? Dan ontvang je een factuur van het KNZ&RV secretariaat.

 Spelregels annuleren

  • - Annuleren van de inschrijving is t/m woensdag 15 november 17.00 uur kosteloos. 
  • - Wil je na de sluiting van inschrijving annuleren? Stuur dan een mail naar siraterces.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl, je ontvang dan wel een factuur voor de gemaakte reservering (#deelnemers) van het KNZ&RV secretariaat.