Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Lezing 29 september 2017 Volvo Ocean Race

Geplaatst op 13-09-2017  -  Categorie: Algemeen

Over iets meer dan een maand, op zondag 22 oktober, gaat de Volvo Ocean Race 2017-2018 van start. Aan deze editie waarbij in elf etappes rond de wereld wordt gezeild, staan maar liefst twee Nederlandse schippers aan het roer: Bouwe Bekking van Team Brunel en Simeon Tienpont van Team Akzo Nobel. 

Naar met name Simeon Tienpont gaat onze aandacht uit. Simeon is lid van de Koninklijke en vaart met onze vlag.  Daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op. Daarom is een initiatief ontstaan om de leden bij deze prachtige maar bikkelharde zeilrace te betrekken en Simeon het gevoel te geven dat de KNZ&RV achter Team Akzo Nobel staat.

Begin oktober wordt u geïnformeerd over de plannen die op dit moment worden ontwikkeld. Nu echter vragen wij uw aandacht voor een initiatief dat in het kader van de VOR is ontstaan met de vier sociëteiten IGC, De Witte, De Maas en de Koninklijke. Onder de naam ‘Verenigde Zeil Sociëteit’ www.zeilsocieteit.nl ontwikkelt deze groepeen aantrekkelijk programma met lezingen in het najaar en voorjaar en een actief programma in de week van 24 juni 2018, als de VOR in Scheveningen finisht.

In de bijlage vindt u de eerste uitnodiging voor een lezing in de Sociëteit van de KR&ZV ‘De Maas’ op vrijdag 29 september aanstaande.

De avond start om 18:00 uur met een diner en aansluitend de lezing.

U kunt zich voor deze lezing aanmelden via deze link. Gaarne uw aanmelding vóór 20 september definitief maken.

Op zondag 26 november wordt een interessante lezing in de Sociëteit van uw Koninklijke georganiseerd. Noteert u deze datum alvast in uw agenda.

Michel Greeve
Geleyn Meijer
Florence Sluis

zeil-soc