Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Heerensociëteit 18 oktober

Geplaatst op 04-10-2018  -  Categorie: Algemeen

Na de recente lezing van Evert Stel over de inzet van de Stichting Vaarwens blijven we op het medische vlak en volgen Lucas Viruly in zijn lezing over de

Radio Medische Dienst

 rdm

Midden op zee met hartklachten, malaria of een gebroken arm? Schepen, waar ook ter wereld, kunnen een beroep doen op de Radio Medische Dienst.
Vijf artsen, allen met een nautische achtergrond, vullen een 24/7 rooster waarbij zij oproepbaar zijn om op afstand een inschatting te maken van het probleem en medisch advies te geven.
Als het probleem aan boord niet kan worden opgelost dan kan, met hulp van het Kustwachtcentrum, een evacuatie op gang worden gezet .

Lucas Viruly, huisarts en havenarts Amsterdam is één van hen en schetst ons een beeld van het  reilen en zeilen van de Dienst.

Graag nodig ik u voor deze bijzondere lezing op 18 oktober a.s. uit.

Wij beginnen weer om 18.00 uur met het gebruikelijke drankje vooraf, gaan dan om 19.00 uur aan tafel opdat wij om 20.00 uur het woord aan Lucas kunnen geven.

Aanmeldingen  vóór 15 oktober a.s. bij Robert Giele via email eleiglner.[antispam].@gmail.com of via tel.nr 0622438036 .

Met belangstelling kijken wij uit naar de presentatie en uw komst op 18 oktober a.s.

Met vriendelijke groeten,

Matthijs van den Adel
Voorzitter Heerensociëteit

PS. Mocht u onverhoopt uw aanmelding niet kunnen nakomen, meldt u zich tijdig af en voorkom zomede de doorbelasting van het diner

 

rdm2