Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Heerensociëteit 21 september 2017

Geplaatst op 05-09-2017  -  Categorie: Algemeen

Na een mooie zomer met veel vaarplezier en indrukwekkende activiteiten van onze Vereeniging ijken we het kompas van de Heerensociëteit op het herfst/winterseizoen 2017/18. Op onze eerste bijeenkomst op 21 september a.s. gaan we terug in de tijd en met

dr. Maarten Kaptein naar

                                    De Glorie van de Spitfire in de Battle of Britain

spitfire

In zijn lezing gaat Maarten nader in op de specifieke historie van dit bijzondere vliegtuig en onderwerpt de technische, sociale, medische en emancipatoire ontwikkelingen in oorlogstijd aan een nadere beschouwing.

De diepgaande kennis van de materie en de levendige presentatie door Maarten staan borg voor een boeiende avond , waarvoor ik u graag uitnodig.                                                      

Wij beginnen weer om 18.00 uur met het gebruikelijke drankje vooraf en gaan om 19.00 uur aan tafel opdat wij om circa 20.00 uur het woord aan Maarten Kaptein kunnen geven.

 

Aanmeldingen vóór 15 september a.s. bij Robert Giele via email eleiglner.[antispam].@gmail.com of via tel.nr 06-22438036.

Gegeven het thema van de bijeenkomst zie ik u zeer zeker in groten getale op 21 september in de Sociëteit van onze Vereeniging.

Met vriendelijke groeten,

Matthijs van den Adel

Voorzitter Heerensociëteit

 PS. Mocht u onverhoopt uw aanmelding niet kunnen nakomen, meldt u zich tijdig af en voorkom zomede de doorbelasting van het diner.