Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

KNZ&RV Online

Geplaatst op 26-09-2019  -  Categorie: Nieuws

Sinds het begin van dit jaar is de communicatie commissie aan het werk om de communicatie uitingen van de Koniklijke te reguleren en moderniseren. Hierbij presenteren wij u de eerste resultaten, waarmee u nog beter op de hoogte kan zijn van het reilen en zeilen van onze Vereeniging!

De KNZ&RV App
Met trots kunnen wij u mededelen dat wij de eerste watersportvereniging van Nederland zijn met een eigen App. Alle activiteiten, nieuwsberichten, besloten informatie en ‘leden zoeken leden’ (ook op scheepsnaam) zijn terug te vinden in de Koninklijke App. Daarnaast kunt u uw eigen gegevens inzien en bewerken. Wij zullen u ook met ‘push berichten’ gemakkelijk op de hoogte kunnen brengen van en herinneren aan diverse activiteiten. De App is beschikbaar voor smartphones en tablets van Apple en Android. Download de app nu via de Apple App Store, de Google Play Store of door te klikken op onderstaande knoppen.

app google

De KNZ&RV op Social Media
De Koninklijke is inmiddels ook actief op verschillende Social Media. We zullen de komende tijd veel leuke foto's, video's en nieuwsberichten delen via Facebook, Instagram en Twitter en zakelijke berichten via Linkedin. Klik op onderstaande knoppen en volg ons!

facebook instagram twitter linkedin

Tendrr.co: zoek bemanning of team
We hebben het allemaal meegemaakt: je mist één of meerdere bemanningsleden. Tegelijkertijd zijn er altijd voldoende mensen die wel mee willen en kunnen varen, maar toevallig denk je niet aan elkaar of ken je elkaar niet. Het Britse tendrr.co heeft een soort tinder voor bemanningen bedacht en een platform opgezet voor zeilers, teams, schepen, evenementen, tochten en clubs. Hiermee komen zeilers makkelijker met elkaar in contact. Wij vinden dit een fantastisch platform en hebben een profiel voor de Koninklijke aangemaakt. Wij zullen onze eigen evenementen, wedstrijden en tochten hier ook op delen. Tendrr.co is  terug te vinden onder het oranje ‘anker' icoontje rechtsboven op de site of via onderstaande knop.

tendrr

De Communicatie Commissie