Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Koninklijke Ergo #ophetdrogechallenge 23 mei

Geplaatst op 28-04-2020  -  Categorie: Activiteiten

We zijn voorlopig nog aan huis gebonden. Helaas kunnen we nog geen clubactiviteiten breedschalig organiseren op hele korte termijn. En ondertussen hijgen we iets meer bij traplopen en is er misschien een kilootje bij...

Dat kan anders! Doe mee aan de...

1000M KONINKLIJKE ERGO #OPHETDROGECHALLENGE

Om je te stimuleren je conditie op te bouwen voor op het moment dat we 'weer mogen' en voor degenen die de winter hebben doorgetraind, organiseren we deze 1000 meter ergometer wedstrijd die je thuis doet. De wedstrijd is voor álle leden van de Koninklijke.

Getraind, minder getraind, roeiers, zeilers, suppers, jeugd of senior, de inschrijving is open voor iedereen die thuis de beschikking heeft over een ergometer.

We nomineren Dames & Heren winnaars met de beste absolute tijd en daarnaast Dames & Heren winnaars met resultaten gecorrigeerd naar leeftijd volgens de reglementen van de KNRB. Het is dus een wedstrijd op ieders eigen niveau.

INFORMATIE & INSCHRIJVING

Kijk voor meer informatie, een gedegen voorbereiding (ergometer instelling, roeitechniek & trainingsschema) en inschrijving op de wedstrijdpagina Koninklijke Ergo #ophetdrogechallenge op zaterdag 23 mei 2020.

 

WEDSTRIJDCOMITÉ KONINKLIJKE ERGO #OPHETDROGECHALLENGE

Elise de Lange
Margot Eras
Laurien Vermulst
Ans Rom Colthoff
Jacqueline Lambert

 

DISCLAIMER

Het meedoen aan de wedstrijd is vrijwillig, op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. De KNZ&RV is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers. Ingestuurd beeldmateriaal van de voorbereiding en training, en van de wedstrijd zelf kan gebruikt worden voor KNZ&RV social media doeleinden.