Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Koninklijke Holland Beker 12-14 juli

Geplaatst op 09-07-2019  -  Categorie: Activiteiten

Op 12, 13 en 14 juli aanstaande zal de meest prestigieuze roeiwedstrijd van het jaar weer plaatsvinden: de Holland Beker! Waar de Holland Beker normaal al druk bezocht wordt door de internationale roeiwereld, zal dit jaar geen uitzondering zijn. Dit jaar zal de Holland Beker de host zijn van World Cup III, wat gegarandeerd staat voor een internationaal spektakel van 3 dagen vol roeigeweld op het water en entertainment op het land. De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang en via deze weg willen wij u graag op de hoogte stellen van een aantal zaken. 

Gezien deze editie van de World Cup eenmalig plaats zal vinden in Nederland, willen wij graag heel roeiend Nederland op de hoogte stellen en uitnodigen voor het event. In de bijlage vind u de officiële poster welke gedeeld kan worden op media kanalen zoals een website, een Facebook-pagina, maar ook in nieuwsbrieven en geschreven media. Graag zouden wij u willen vragen dit zoveel mogelijk te delen met uw leden. Ten slotte, een World Cup zou geen groots evenement zijn zonder haar bezoekers. 

Indien er interesse is om een artikel te plaatsen op de website of in een verenigingsblad dan horen wij het graag. Eventueel zouden wij een standaard artikel kunnen aanleveren. Daarnaast willen wij u erop attenderen dat het aanmelden van media nu via het officiële kanaal van de FISA verloopt. Mocht u dus een fotograaf naar het event willen sturen, dan kunt u zich aanmelden op de volgende website: http://www.worldrowing.com/mediacenter/