Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Roeien Reglement van Orde

Geplaatst op 31-03-2021  -  Categorie: Nieuws

Beste roeiers Koninklijke,

Graag willen we u kennis laten nemen van het document Reglement van Orde – Derde bijlage, Richtlijnen gebruik C1x en C2x

Al eerder zijn de richtlijnen gebruik C1x en C2x boten met u gedeeld. Echter was er de noodzaak het document verder te completeren en te bestempelen als derde bijlage van het Reglement van Orde.

Maakt u gebruik van de C1x en/of C2x boten of gaat dit wellicht op korte termijn gebeuren, dan vragen wij u vriendelijk het document goed te bestuderen en kennis van te nemen. Het naleven en opvolgen van de richtlijnen zorgt voor behoud vloot, minder blessures, orde op en aan het vlot en heel veel en veilig roeiplezier!

Reglement van Orde – Derde bijlage, Richtlijnen gebruik C1x en C2x geeft u informatie over

  1. Algemene veiligheid- & gedragsregels
  2. Handelingen roeien
  3. Stalling boten
  4. Kenmerken & afschrijfkeuze C1x

De pagina Reglement van Orde Roeien geeft u meer informatie over het roeien bij de KNZ&RV. De roeicommissie is er zich van bewust dat de verschillende documenten beter op elkaar afgestemd kunnen worden en qua inhoud moeten worden bijgewerkt. Werk aan de winkel dus. Desalniettemin is de inhoud waardevol en nuttig kennis van te nemen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de roeicommissie via emailadres neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl

De roeicommissie