Roeiberichten via één gezamenlijk Whatsapp-groep

Geplaatst op 07-02-2023  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: roeicommissie

Op dit moment deelt de roeicommissie korte berichten die àlle roeiers aangaan ook via verschillende whatsapp groepen. Daarmee bereiken we niet iedereen direct.

Gebruik daarom de onderstaande link of scan de QR-code en sluit je aan bij de Whatsapp-groep “KNZ&RV ROEIBERICHTEN”. U ontvangt directe informatie over o.a. een roeiverbod, inschrijvingen wedstrijden/activiteiten of andere roeigerelateerde korte belangrijke berichten. 

Het gebruikelijke email-kanaal blijft uiteraard in tact en ook de website zal gebruikt blijven worden voor het delen van informatie. De Whatsapp-groep “KNZ&RV ROEIBERICHTEN” vervangt deze kanalen niet. 

Dus leest u regelmatig uw email en de nieuwsbrieven, en raadpleegt u regelmatig de website, dan blijft u ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Deze “KNZ&RV ROEIBERICHTEN” Whatsapp-groep wordt beheerd door de roeicommissie en alleen roeicommissie-leden kunnen een bericht plaatsen. Antwoorden op berichten behoort niet tot de mogelijkheden. De berichten vervallen na 90 dagen.

 

Link naar Whatsappgroep

 

 

whatsapp-roeiberichten