Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Botter Zeildag 11 mei

Geplaatst op 15-03-2019  -  Categorie: Algemeen

zeil-soc

De Verenigde Zeil Sociëteit, de succesvolle samenwerking tussen de vier sociëteiten tijdens de Volvo Ocean Race in 2017 en 2018, pakt de draad op, nu met een Botter Zeildag op 11 mei 2019 voor de Muidense kust voor de leden van de vier Sociëteiten.

Datum: 11 mei 2019. Plaats van handeling: KNZ&RV te Muiden. 

botter

Iedere sociëteit vaart met twee botters met ieder twaalf man aan boord. De keuze is gevallen op een gemoedelijke vaartocht in plaats van een regatta. Mede afhankelijk van de belangstelling wordt een aantal volgboten voor toeschouwers ingezet.

Het programma:
* ontvangst met koffie
* varen, zeilen met lunch aan boord
* borrel, prijsuitreiking en diner in de Sociëteit van de KNZ&RV te Muiden.

De totale kosten per persoon bedragen € 75,-.

Om in te schrijven, klikt u hier. Wees er snel bij, want er is dus slechts plaats voor 24 deelnemers! Bij meer dan 24 aanmeldingen zal er een wachtlijst opgesteld worden.


Verenigde Zeil Sociëteit
De Koninklijke Industrieele Groote Club, Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging, Sociëteit De Witte en de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging De Maas hebben in 2017 succesvol de handen ineengeslagen om voorafgaand en tijdens de Volvo Ocean Race 2017/2018 gezamenlijk evenementen te organiseren voor hun leden onder de naam "Verenigde Zeil Sociëteit”