Roeien Save-the-date 29 augustus opening na-seizoen

Geplaatst op 22-07-2021  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: roeicommissie

De laatste zeven aanwinsten van de in totaal 26 roeiboten moeten nog ceremonieel gedoopt worden en dat willen we graag doen op zondagmiddag 29 augustus vanaf 16:00 uur. Aansluitend borrelen we samen en voor de liefhebbers is er een roeiersdiner. We openen met elkaar op deze manier feestelijk het na-seizoen, omdat het weer mag.

Maar deze zeven boten hebben nog geen naam. We vragen daarom uw hulp. Maak uw ideeën, verzonnen door uzelf of door uw roeiteam, bekend via e-mailadres secretaris.roeien@knzrv.nl en de roeicommissie zal de mooiste namen selecteren *). Het leukste is als u de namen koppelt aan de boten.

Het gaat om:

  • C1 Swift Coastal (3 stuks)
  • C2x Filippi Coastal
  • C2x Lite Boat Coastal
  • C4x+ Lite Boat Coastal
  • C3x+ Wiersma

Ter inspiratie

De traditie is een beetje losgelaten, maar veel bootnamen hebben een relatie met het Koningshuis, met het Muiderslot of met Nederlandse zeevaarders. Coastal C4 namen komen voort uit de locaties waar de Koninklijke deelnam aan het WK Coastal. Maar leef u vooral uit en vast dank voor uw bijdrage.

Naschrift

INMIDDELS HEEFT DE ROEICOMMISSIE AL MEER DAN 50 NAMEN ONTVANGEN. DAAR ZIJN ZIJ ENORM BLIJ MEE. DEADLINE VOOR AANLEVEREN NAMEN IS DONDERDAG 5 AUGUSTUS.

 

Inschrijving voor roeiersdiner volgt binnenkort.

Tot zondagmiddag 29 augustus!

De roeicommissie.

*) Over de uiteindelijke keuze kan niet gecorrespondeerd worden.

 

2019-doop-coastals-collage-2

Botendoop van 3 C-vieren. Monaco (Margot Eras), Thonon-les-Bains (Tjabien Wissenraet), Victoria (Laurien Vermulst)