Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

Sociëteitenrally 13 juni

Geplaatst op 07-03-2020  -  Categorie: Activiteiten

rally-2020

Beste rallyrijder,

 Na de revival van 2018 en de voortzetting in 2019 organiseren we in 2020 weer een Sociëteitenrally. Mocht u de datum nog niet in uw agenda hebben gezet: 13 juni 2020 draaien we de motoren weer aan. Dat is alweer over een paar maanden en daarom openen we vandaag onmiddellijk de inschrijvingen voor de komende editie op www.societeitenrally.nl. En let wel, de finish is dit jaar bij de Koninklijke!

Na afloop van de editie 2019 hebben we een enquête gehouden, die u in groten getale invulde. Wij waren blij met de reacties, ook met de kritische, want het heeft ons weer een hoop doelen gegeven. In de komende rally zijn weer twee klasses onderscheiden, de sportklasse, voor klassiekers van vóór 1980. Deze klasse is voor de fervente rallyrijders. Daarnaast is er weer de tourklasse voor klassiekers en cabrio's. In de tourklasse vindt ten opzichte van vorig jaar een wijziging plaats: we hebben de route voor de tourklasse flink ingekort. Het blijft uitdagend, maar we willen graag dat het ook voor de minder ervaren navigators en hun équipe een leuke dag is.

Daarover gesproken: ook dit jaar organiseren we een navigatiecursus. Rally-uitzetter Erik Klunder zal op woensdag april bij sociëteit KIGC in Amsterdam alle ins en outs van het rallynavigeren met u delen. Noteer ook die datum vast in uw agenda. Ook het inschrijven voor de navigatiecursus verloopt via het aanmeldformulier op de website.

Kortom: er staat ons weer een mooi autojaar te wachten. 

Hartelijke groet,
Stichting Sociëteitenrally

Romke de Vries
Louise de Blécourt

Peter Glavimans
Matthijs Goes
Ed van de Vorst
Arènso Bakker