Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Stoeltjes Race Gigs en roeiers ploegendiner 9 maart 2019

Geplaatst op 07-02-2019  -  Categorie: Algemeen

Zaterdag 9 maart organiseert de roeicommissie de “Stoeltjes Race Gigs” en aansluitend - in samenwerking met de Harveys - het jaarlijks ploegendiner voor àlle KNZ&RV roeiers.

Stoeltjes Race Gigs
Ter voorbereiding op het NK gigroeien 2019 organiseert de roeicommissie op zaterdag 9 maart een “seeding race” met als titel de Stoeltjes Race.

De Stoeltjes Race is voor teams die aan het NK gigs 2019 deelnemen. Op basis van de resultaten van deze wedstrijd zal het snelste team het eerste een boot mogen kiezen met welk materiaal zij dat seizoen willen varen, de 2e krijgt de 2e keus etc.
NB Is je team niet in staat mee te doen aan de stoeltjesrace dan wijst de roeicommissie een boot toe.

Hoe ziet deze Stoeltjes Race eruit? Elk opgegeven team roeit twee races van elk ca 15 minuten. De tijden van de twee races worden bij elkaar opgeteld en het snelste team heeft de eerste boot- en riemkeuze. Nadere details volgen nog maar houd svp rekening met een starttijd in tweede helft van de middag op 9 maart as.

Voor de organisatie en dagindeling dienen deelnemende gigteams zich te melden bij Pieter Völker vóór 23 februari (neieor.nedjirtsdew.[antispam].@knzrv.nl)


gigs

Ploegendiner voor roeiers
Aansluitend op deze stoeltjesrace voor de gigs van 9 maart wordt het jaarlijkse ploegendiner voor àlle KNZ&RV roeiers georganiseerd. De organisatie van dit diner wordt dit jaar verzorgd door het dames Gigteam “Harveys” - de NK Gig kampioenen 2018 - waarvoor alvast veel dank. Over de inschrijving communiceren we binnenkort.

“het seizoen is begonnen”

Tot spoedig !

De roeicommissie