Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Tijdelijke containers voor Coastals

Geplaatst op 02-12-2019  -  Categorie: Nieuws

Tijdelijk twee containers voor de stalling van coastal C4-en

In afwachting van de overkapte 'lift'-constructie ten behoeve van de houten gigs, staan er nu tijdelijk containers op het parkeerterrein waarin twee C4-coastals worden gestald. Het gaat hier om de wedstrijdboten Thonon-les-Bains en Victoria. De andere drie coastal C4-en, inclusief de Amalia, kunnen dan in de roeiloods worden geplaatst.

Als de overkapte liftconstructies – die er voor zorgen dat de boten in boxen bóven het water hangen - voor de drie houten gigs zijn opgebouwd, is er plaats genoeg in de roeiloods om aldaar àlle C4-coastalboten te stallen.

De polyester gigs zullen, net zoals de voorgaande jaren, buiten langs het Pudding Paleis (RIB huis) staan. Als het betere weer zich aankondigt gaan deze poly’s weer te water en liggen dan op hun gebruikelijke plaats langs de vingersteiger.

Op deze manier zorgen we ervoor dat -ondanks de huidige beperkte ruimte- onze vloot maximaal beschermd wordt tegen de winterse weerselementen.

Verder zal het de glad- en coastalroeiers niet ontgaan zijn dat alle riemen nu voorzien zijn van de naam van de boot waar de riemen bij horen. Elke boot heeft nu eigen riemen. In januari zal er een nieuw en groter riemenrek komen. 

Mocht u vragen hierover hebben dan kunt u zich wenden tot de roeicommissie via neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nlriemen

Dank voor uw begrip en fijne feestdagen.

De Roeicommissie